Asiatisk tonfisksallad med nudlar

Betyg (1-5):
3.73 (11 betyg)

Risnudlar med vitkål, koriander, tonfisk och lime, perfekt en varm sommardag.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 180 g risnudlar
  • 280 g tonfisk, på burk
  • 1.5 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 tsk strösocker
  • 200 g färsk vitkål, tunt strimlad
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 kruka koriander, grovhackad med stjälkarna
  • 1 röd chili, finhackad

Gör så här

  1. Låt nudlarna ligga i kokande eller kokat vatten tills de blivit mjuka, ca 3 min. Krama vätskan ur tonfisken.
  2. Blanda fisksåsen med limesaft och socker. Vänd runt tonfisken med nudlar, såsen, vitkål, salladslök, koriander och chili. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingela

2017-08-15

Snabbt och otroligt gott

Liknande recept

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Ugnsbakad lax med limeyoghurt och broccoli

(14)

Blomkåls- Jansson

(96)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Bowl med sashimilax

(4)

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 180 g risnudlar
  • 280 g tonfisk, på burk
  • 1.5 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 tsk strösocker
  • 200 g färsk vitkål, tunt strimlad
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 kruka koriander, grovhackad med stjälkarna
  • 1 röd chili, finhackad

Asiatisk tonfisksallad med nudlar

Betyg (1-5):
3.73 (11 betyg)

Risnudlar med vitkål, koriander, tonfisk och lime, perfekt en varm sommardag.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt nudlarna ligga i kokande eller kokat vatten tills de blivit mjuka, ca 3 min. Krama vätskan ur tonfisken.
  2. Blanda fisksåsen med limesaft och socker. Vänd runt tonfisken med nudlar, såsen, vitkål, salladslök, koriander och chili. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingela

2017-08-15

Snabbt och otroligt gott

Liknande recept

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Ugnsbakad lax med limeyoghurt och broccoli

(14)

Blomkåls- Jansson

(96)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Bowl med sashimilax

(4)

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies