För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Asiatisk tonfisksallad med nudlar

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Risnudlar med vitkål, koriander, tonfisk och lime, perfekt en varm sommardag.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 180 g risnudlar
  • 280 g tonfisk, på burk
  • 1.5 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 tsk strösocker
  • 200 g färsk vitkål, tunt strimlad
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 kruka koriander, grovhackad med stjälkarna
  • 1 röd chili, finhackad
  • salt

Gör så här

  1. Låt nudlarna ligga i kokande eller kokat vatten tills de blivit mjuka, ca 3 min. Krama vätskan ur tonfisken.
  2. Blanda fisksåsen med limesaft och socker. Vänd runt tonfisken med nudlar, såsen, vitkål, salladslök, koriander och chili. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingela

2017-08-15

Snabbt och otroligt gott

Liknande recept

Sej med grillad paprika och parmesan

(114)

Fisksoppa med rotfrukter och pepparrot

(33)

Laxsida med couscoussallad

(12)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(15)

Stekt lax med svart ris, snabbsyrad rödkål och sesammajonnäs

(15)

Torskburgare med hemgjord dressing

(23)

Sweet chililax med ananas och couscous

(17)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(5)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 180 g risnudlar
  • 280 g tonfisk, på burk
  • 1.5 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 tsk strösocker
  • 200 g färsk vitkål, tunt strimlad
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 kruka koriander, grovhackad med stjälkarna
  • 1 röd chili, finhackad
  • salt

Asiatisk tonfisksallad med nudlar

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Risnudlar med vitkål, koriander, tonfisk och lime, perfekt en varm sommardag.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt nudlarna ligga i kokande eller kokat vatten tills de blivit mjuka, ca 3 min. Krama vätskan ur tonfisken.
  2. Blanda fisksåsen med limesaft och socker. Vänd runt tonfisken med nudlar, såsen, vitkål, salladslök, koriander och chili. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingela

2017-08-15

Snabbt och otroligt gott

Liknande recept

Sej med grillad paprika och parmesan

(114)

Fisksoppa med rotfrukter och pepparrot

(33)

Laxsida med couscoussallad

(12)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(15)

Stekt lax med svart ris, snabbsyrad rödkål och sesammajonnäs

(15)

Torskburgare med hemgjord dressing

(23)

Sweet chililax med ananas och couscous

(17)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(5)