Asiatisk kyckling med nudlar

Betyg (1-5):
2.4 (50 betyg)

Snabbaste nudelrätten.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 200 g risnudlar
  • 2 tsk olivolja
  • 500 g kycklingfilé, strimlad
  • 2 msk currypasta
  • 2 msk ingefära, riven
  • 2 röd paprika, strimlad
  • 400 ml kokosmjölk
  • 200 g vitkål, strimlad
  • 2 tsk olivolja
  • 1 lime, pressad saft

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skölj direkt i kallt vatten så de inte blir överkokta.
  2. Hetta upp en stor stekpanna och stek kycklingen i olja tills de får fin färg. Klicka i currypasta, ingefära och stek ytterligare 1 min under omrörning. Tillsätt paprika och kokosmjölk. Låt sjuda ca 5 min. Smaka av med salt.
  3. Blanda ihop vitkål, olja och pressad lime till en vitkålssallad och smaka av med salt.
  4. Vänd ner nudlarna i såsen och servera direkt då de är varma. Gärna med en klyfta lime.

Servering

Klipp nudlarna så kladdar inte kidzen så.

Tips

Rensa kylen och tärna ner lite mer grönt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

(31)

Barnens läskiga fyllda paprikor

(3)

Krämig pasta med kyckling

(70)

Spagetti med kycklingfärssås

(10)

Pastagratäng med fylld pasta och fetaost

(20)

Buljongprimörsoppa med kycklingfrikadeller

(3)

Kyckling från Dijon

(14)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 200 g risnudlar
  • 2 tsk olivolja
  • 500 g kycklingfilé, strimlad
  • 2 msk currypasta
  • 2 msk ingefära, riven
  • 2 röd paprika, strimlad
  • 400 ml kokosmjölk
  • 200 g vitkål, strimlad
  • 2 tsk olivolja
  • 1 lime, pressad saft

Asiatisk kyckling med nudlar

Betyg (1-5):
2.4 (50 betyg)

Snabbaste nudelrätten.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skölj direkt i kallt vatten så de inte blir överkokta.
  2. Hetta upp en stor stekpanna och stek kycklingen i olja tills de får fin färg. Klicka i currypasta, ingefära och stek ytterligare 1 min under omrörning. Tillsätt paprika och kokosmjölk. Låt sjuda ca 5 min. Smaka av med salt.
  3. Blanda ihop vitkål, olja och pressad lime till en vitkålssallad och smaka av med salt.
  4. Vänd ner nudlarna i såsen och servera direkt då de är varma. Gärna med en klyfta lime.

Servering

Klipp nudlarna så kladdar inte kidzen så.

Tips

Rensa kylen och tärna ner lite mer grönt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

(31)

Barnens läskiga fyllda paprikor

(3)

Krämig pasta med kyckling

(70)

Spagetti med kycklingfärssås

(10)

Pastagratäng med fylld pasta och fetaost

(20)

Buljongprimörsoppa med kycklingfrikadeller

(3)

Kyckling från Dijon

(14)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies