För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Arabisk sallad

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Friskhet och knaprighet på samma gång.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 tomater
  • 0.5 gurka
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl hackad mynta eller persilja
  • vitlök, riven
  • salt

Gör så här

  1. Skär tomat och gurka i bitar. Skär löken i små bitar, gärna på mandolin.
  2. Låt löken marinera i citronsaft för att bli mildare i smaken.
  3. Vänd ihop allt med hackade örter och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)

Dipp verde

(1)

Chili- och paprikapotatis

(1)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Tomatsalsa med koriander

(9)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Svart bönsallad

(3)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 2 tomater
  • 0.5 gurka
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl hackad mynta eller persilja
  • vitlök, riven
  • salt

Arabisk sallad

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Friskhet och knaprighet på samma gång.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär tomat och gurka i bitar. Skär löken i små bitar, gärna på mandolin.
  2. Låt löken marinera i citronsaft för att bli mildare i smaken.
  3. Vänd ihop allt med hackade örter och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)

Dipp verde

(1)

Chili- och paprikapotatis

(1)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Tomatsalsa med koriander

(9)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Svart bönsallad

(3)