Arabisk sallad

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Friskhet och knaprighet på samma gång.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 2 tomater
  • 0.5 gurka
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl hackad mynta eller persilja
  • vitlök, riven
  • salt

Gör så här

  1. Skär tomat och gurka i bitar. Skär löken i små bitar, gärna på mandolin.
  2. Låt löken marinera i citronsaft för att bli mildare i smaken.
  3. Vänd ihop allt med hackade örter och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Quesadillas med avokadoröra

(2)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Rostad majssallad

(2)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Kolonifat med persiljepesto

(9)

Chili- och paprikapotatis

(0)

Dipp verde

(1)

Vårrullar med dippsås och mynta

(62)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 2 tomater
  • 0.5 gurka
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl hackad mynta eller persilja
  • vitlök, riven
  • salt

Arabisk sallad

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Friskhet och knaprighet på samma gång.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär tomat och gurka i bitar. Skär löken i små bitar, gärna på mandolin.
  2. Låt löken marinera i citronsaft för att bli mildare i smaken.
  3. Vänd ihop allt med hackade örter och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Quesadillas med avokadoröra

(2)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Rostad majssallad

(2)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Kolonifat med persiljepesto

(9)

Chili- och paprikapotatis

(0)

Dipp verde

(1)

Vårrullar med dippsås och mynta

(62)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies