Änglamat med lingon

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

Enklaste desserten någonsin? Helt klart godaste. Recept av Stefan Ekengren

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 2 dl vispgrädde
  • 8 havrekakor
  • 0.5 vaniljglass
  • 0.5 dl kolasås
  • 100 g frysta lingon

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig och skeda upp i djupa tallrikar. Smula över kakorna och skopa upp en kula glass i vardera tallrik. Ringla över kolasåsen och strö på lingonen. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Jordgubbstrifle

(15)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(17)

Blåbärscocotter

(19)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Kardemummapannacotta med havtornstopping

(24)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 dl vispgrädde
  • 8 havrekakor
  • 0.5 vaniljglass
  • 0.5 dl kolasås
  • 100 g frysta lingon

Änglamat med lingon

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

Enklaste desserten någonsin? Helt klart godaste. Recept av Stefan Ekengren

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig och skeda upp i djupa tallrikar. Smula över kakorna och skopa upp en kula glass i vardera tallrik. Ringla över kolasåsen och strö på lingonen. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Jordgubbstrifle

(15)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(17)

Blåbärscocotter

(19)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Kardemummapannacotta med havtornstopping

(24)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies