Älgburgare med röd coleslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(85)

Byt ut köttfärsen mot älgfärs i hamburgaren och toppa med en god sallad gjord på vitkål och rödbetor.

Tillagningstid: 30 minuter + 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färsen med ägg, grädde, viltkrydda, salt och peppar. Forma fyra ganska stora burgare och pensla dem med olja på båda sidorna. Grilla eller stek biffarna 2-3 minuter på varje sida.
  2. Blanda ingredienserna till kålsalladen. Servera gärna med potatisbröd, salladsblad, skivade tomater och lökringar.

Viltkrydda

  1. Blanda alla ingredienser med en mixerstav eller en mortel. Spara i en burk med lock för höstens alla vilträtter.

Tips

Smaken av vilt fixar du enkelt med enbär i grytan!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Älgburgare med röd coleslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(85)

Byt ut köttfärsen mot älgfärs i hamburgaren och toppa med en god sallad gjord på vitkål och rödbetor.

Tillagningstid: 30 minuter + 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färsen med ägg, grädde, viltkrydda, salt och peppar. Forma fyra ganska stora burgare och pensla dem med olja på båda sidorna. Grilla eller stek biffarna 2-3 minuter på varje sida.
  2. Blanda ingredienserna till kålsalladen. Servera gärna med potatisbröd, salladsblad, skivade tomater och lökringar.

Viltkrydda

  1. Blanda alla ingredienser med en mixerstav eller en mortel. Spara i en burk med lock för höstens alla vilträtter.

Tips

Smaken av vilt fixar du enkelt med enbär i grytan!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!