För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Äggnudlar med kycklingklubba

Betyg (1-5):
4.6 (5 betyg)

Glaze med soja, vitlök, sweet chili och ingefära gör kycklingen urgod. Och det tillsammans med äggnudlar, Mums!

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 0.5 spetskål, i 4 klyftor
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 250 g äggnudlar
  • 250 g broccoli
  • 2 tsk olivolja
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 2 msk sesamfrön, torrostade

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna på en ugnsplåt tillsammans med kålen och krydda med salt och peppar.
  2. Blanda soja och sweet chili med vitlök och ingefära och pensla över kycklingen och kålen. Rosta mitt i ugnen 35 min.
  3. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär broccolin i små buketter och stjälken i tunna skivor. Hetta upp olivolja och sesamolja i en panna och stek broccolin några minuter. Tillsätt vitlöken i slutet.
  4. Vänd ihop nudlarna med broccolin och skyn från kycklingen. Servera med kycklingen och kålklyftorna. Strö över sesamfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pad thai med kyckling one pot – Lotta Lundgren

(19)

Thailändsk bowl

(3)

Kalkonfilé med limesås

(35)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Kycklingfräs med böngroddar och nudlar

(10)

Thailändsk kycklingwok

(98)

Ljummen kycklingsallad med sweetie och ugli

(3)

Kyckling- och nudelsoppa

(12)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 0.5 spetskål, i 4 klyftor
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 250 g äggnudlar
  • 250 g broccoli
  • 2 tsk olivolja
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 2 msk sesamfrön, torrostade

Äggnudlar med kycklingklubba

Betyg (1-5):
4.6 (5 betyg)

Glaze med soja, vitlök, sweet chili och ingefära gör kycklingen urgod. Och det tillsammans med äggnudlar, Mums!

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna på en ugnsplåt tillsammans med kålen och krydda med salt och peppar.
  2. Blanda soja och sweet chili med vitlök och ingefära och pensla över kycklingen och kålen. Rosta mitt i ugnen 35 min.
  3. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär broccolin i små buketter och stjälken i tunna skivor. Hetta upp olivolja och sesamolja i en panna och stek broccolin några minuter. Tillsätt vitlöken i slutet.
  4. Vänd ihop nudlarna med broccolin och skyn från kycklingen. Servera med kycklingen och kålklyftorna. Strö över sesamfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pad thai med kyckling one pot – Lotta Lundgren

(19)

Thailändsk bowl

(3)

Kalkonfilé med limesås

(35)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Kycklingfräs med böngroddar och nudlar

(10)

Thailändsk kycklingwok

(98)

Ljummen kycklingsallad med sweetie och ugli

(3)

Kyckling- och nudelsoppa

(12)