Sökformulär

Hitta ditt recept här

Fyra personer 80 kronor

Grytor

En god gryta passar extra bra att laga på hösten. Från mustig köttgryta och het chili con carne till smakrik kycklinggryta och vegetarisk gryta med höstens primörer. Här hittar du recept på goda grytor!

Halloween

Halloween är helgen för bus, spöken, pumpor och familjefest! Bjud på läskigt god mat, godis och pumpa. Här hittar du goda recept för ett lyckat firande.

Pumpa

På halloween passar mat med pumpa som pumpasoppa eller pumpapaj extra bra. Här hittar du recept med pumpa till halloween.

Veckomenyer

Lättlagade vardagsmiddagar planerade och klara. Vi har gjort menyer som hjälp i planeringen så nu är det bara för dig att handla och börja laga.

Vår kokbok

Vår kokbok

Vår kokbok, som är Sveriges mest köpta kokbok, uppdateras ständigt. Den 29:e upplagan innehåller ett hundratals nya recept och bilder - perfekt som present till dig själv eller dina nära.

Fler erbjudanden till din e-post

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och få fler och bättre erbjudanden. Dessutom får du erbjudanden som är baserade på vad just du brukar handla.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!