Grillade croissanter med nektariner och glass
Grillade nektariner får en härligt söt och nästan karamelliserad ton. En perfekt avslutning på en god grillmiddag!
Här hittar du recepten som vår matinspiratör Sara Begner lagar i livesändningarna "Lunch på 4 minuter" på Instagram under @coopsverige.
Ska du ha svamp i en soppa eller gryta? Skippa den tidsödande borstningen. Skölj dem istället. De ska ju ändå bli blöta!
När du river ingefära får du fram en intensivare smak på en gång. Perfekt när du inte har timmar på dig att koka en buljong.
En vitlökspress kan vara urjobbig att diska. Riv istället vitlöken på den fina delen av ett rivjärn. Mindre krångel!
Sara är matkreatör och chef för Coops provkök. Du kanske bland annat känner igen henne från tidningen Mersmak.
"Det är lätt att man hamnar i att äta fil och flingor till lunch när man jobbar hemifrån. Inget fel med det. Men i de här livesändningarna vill jag dela med mig av inspiration till enkla, mättande och goda luncher som går lika snabbt att slänga ihop." – Sara