Stora Coop Härnösand hälsar Apoteket AB välkommen som ny granne

Handelsplatsen kring Stora Coop Härnösand växer när nu Apoteket AB öppnar för kunder. Apoteket AB som tecknat ett mångårigt hyreskontrakt med Coop Nord inryms i samma fastighet som Stora Coop Härnösand. Sedan tidigare har även MAX Burgers kontrakterats till den välbesökta handelsplatsen.

–         Vi är glada över etableringen av Apoteket AB och att samarbeta med så starka aktörer. Tillsammans med Stora Coop Härnösand skapar vi en ännu mer attraktiv handelsplats. Etablering av Apoteket AB skapar ett stort mervärde för våra medlemmar och kunder, berättar Coop Nords fastighetschef Lars Carlstedt.

 Ombyggnationen av Stora Coop Härnösand har tagit ett halvår för att anpassas till Apoteket AB verksamhet. Ett arbete som fortlöpt enligt plan.

– Vi får ett helt nytt och fräscht apotek i direkt anslutning till Stora Coop och på en fin handelsplats där många människor rör sig. Vår förhoppning är att vi ska kunna hjälpa ännu fler människor i och runt Härnösand med läkemedel och hälsa, säger Apotekets regionchef Margareta Seimerson.

På bilden fr.v. Frida Kempe, säljchef Stora Coop Härnösand och Märta Ramström, apotekschef Apoteket AB.

 För mer information kontakta:

Rebecca Göransson, kommunikatör Coop Nord – 072-085 51 11

Coop Nord är en konsumentförening som ägs av 291 000 medlemmar i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län. Läs mer om oss och våra butiker på coopnord.se