Adam Lundström blir ny Coop-företagare i Malå

Den 1 maj blir Adam Lundström Coop Nords femte Coop-företagare. Han kommer att driva Coop Malå som franchiseföretag, en modell som Coop Nord med framgång haft i några år.

Med stöd från Coop Nord kommer Adam vara ansvarig för drift och medarbetare. För medlemmarna kommer allt att fungera precis som förut.

–  ­Jag har en väldigt positiv känsla och hoppas att gamla och nya kunder ska vara fortsatt nöjda med kvalitén på butiken. Vi har en butik jag är oerhört stolt över och jag är taggad till tänderna!, säger Adam Lundström. Jag vill att Coop Malå ska växa och att vi ska vara ett gott ansikte utåt för Coop och för Malå som ort.

Coop Nord har 80 Coop-butiker i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län. Fem drivs som Coop-företag: Norsjö, Jörn, Hammarstrand, Hörnefors och nu Malå.

–  Coop i Malå är en butik som haft en positiv utveckling de senaste åren. Adam har arbetat länge inom Coop och med den här affärsmodellen tror vi att Adam och hans medarbetare får rätt förutsättningar att utvecklas, säger Thomas Johansson, VD Coop Nord. 

Ytterligare information: Rebecca Göransson, kommunikatör, tel 072-08 55 111 Rebecca.Goransson@coopnord.se