Se dina erbjudanden i Medlemspunkten

Checka in på Medlemspunkten

Hur många poäng har jag? På väg att missa dina erbjudanden? Allt det kan du snabbt få koll på när du är i butiken.

Gröna Medlemspunkten finns i alla Coops butiker. Här kan du dra ditt Coop MedMera-kort och få massor med matnyttig information – just när du allra mest behöver den.

Dra ditt kort och välj i menyn bland tydliga knappar och se:

  • alla dina erbjudanden
  • dina poäng
  • saldo på MedMera-kortet
Hur använder du Medlemspunkten?

– Kollar mina erbjudanden! Jag kommer oftast inte ihåg och då kan jag se det i medlemspunkten. Jag brukar också skriva ut en lapp med de erbjudanden jag har och ta med den i butiken så jag vet att jag tar rätt grejer. Gerda, 39 år, småbarnsmamma som gärna sjunger i kör på fritiden.

– Jag kollar mitt saldo på MedMera-kontot. Det är särskilt bra i slutet av månaden eftersom jag vill se hur mycket matpengar jag har kvar. Samtidigt ser jag ju vilka erbjudanden jag har. Mats, medelålders storstadsbo som gillar att laga mat och vara i sommarstugan.

– I nio fall av tio när jag går in i butiken så kollar jag mitt saldo och vilka erbjudanden jag har. Det kan påverka vad jag sedan väljer att handla. Jag blir uppdaterad i realtid och jag får reda på erbjudandena när det är som mest aktuellt. Bertil, 63 år, engagerad inom idrotten, särskilt i bordtennis och tennis.

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!