Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg (1-5):
3.07 (28 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 4 zucchini, gärna både grön och gul
  • 1 msk olivolja
  • Fyllning:
  • 2 dl röda linser
  • 2 dl matvete
  • 0.5 citron
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 150 g fetaost

Gör så här

  1. Koka linser och matvete enligt instruktionerna på förpackningen. Lägg i citronen och plocka ur den när det kokat klart. Låt linserna och matvetet kallna något och blanda sedan i resten av ingredienserna.
  2. Dela varje squash i fyra delar och gröp ur dem med en liten vass kniv. Fyll med linsblandningen, pensla med olivolja och grädda i ugnen cirka 15 minuter.

Tips

Stek upp den squash som du gröpt ur och blanda med linsröran.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carina

2013-02-28

supergott! Kryddade upp lins- och matveteblandningen lite. Blev kanon.

Liknande recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Fish tacos deluxe

(32)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Räksallad med japansk dressing

(90)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 zucchini, gärna både grön och gul
  • 1 msk olivolja
  • Fyllning:
  • 2 dl röda linser
  • 2 dl matvete
  • 0.5 citron
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 150 g fetaost

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg (1-5):
3.07 (28 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka linser och matvete enligt instruktionerna på förpackningen. Lägg i citronen och plocka ur den när det kokat klart. Låt linserna och matvetet kallna något och blanda sedan i resten av ingredienserna.
  2. Dela varje squash i fyra delar och gröp ur dem med en liten vass kniv. Fyll med linsblandningen, pensla med olivolja och grädda i ugnen cirka 15 minuter.

Tips

Stek upp den squash som du gröpt ur och blanda med linsröran.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carina

2013-02-28

supergott! Kryddade upp lins- och matveteblandningen lite. Blev kanon.

Liknande recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Fish tacos deluxe

(32)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Räksallad med japansk dressing

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies