För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Zucchinisoppa med mozzarella

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Enkel och god soppa toppad med krämig mozzarella. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 stora knipplökar
  • 1 kg zucchini
  • 12 dl vatten
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 2 mozzarellaostar
  • olivolja
  • dill eller någon annan ört
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Hacka löken och skär zucchinin i bitar. Lägg grönsakerna i en kastrull och häll på vattnet.
  2. Smula ner buljongtärningarna och koka tills grönsakerna är mjuka. Mixa soppan, smaka av med salt och peppar.
  3. Dela osten i bitar och fördela dem i soppskålar. Häll över soppan. Ringla över olivolja, peppra och toppa med örter. Servera ev med en bit bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(99)

Belugalasagne

(44)

Caesarsallad med räkor

(29)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Portabello- och aubergineburgare

(3)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 stora knipplökar
  • 1 kg zucchini
  • 12 dl vatten
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 2 mozzarellaostar
  • olivolja
  • dill eller någon annan ört
  • salt och svartpeppar

Zucchinisoppa med mozzarella

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Enkel och god soppa toppad med krämig mozzarella. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka löken och skär zucchinin i bitar. Lägg grönsakerna i en kastrull och häll på vattnet.
  2. Smula ner buljongtärningarna och koka tills grönsakerna är mjuka. Mixa soppan, smaka av med salt och peppar.
  3. Dela osten i bitar och fördela dem i soppskålar. Häll över soppan. Ringla över olivolja, peppra och toppa med örter. Servera ev med en bit bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(99)

Belugalasagne

(44)

Caesarsallad med räkor

(29)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Portabello- och aubergineburgare

(3)