Zucchiniröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.83 (18 betyg)

Zucciniröra med tomater, lök, vitlök och olivolja som kryddas med spiskummin, persilja och citron. Otroligt god att servera till grillat.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini, tärnad
  • 2 tomater, tärnade
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 dl olivolja
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Stek zucchini, tomater, lök, vitlök och spiskummin i hälften av oljan ca 10 min. Tillsätt vattnet och låt puttra ytterligare ca 20 min utan lock.
  2. Rör om och mosa zucchinin lite under stekningen. Blanda ner resten av oljan och persilja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kolonifat med persiljepesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pickles

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Aubergine med saffransyoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Svart bönsallad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räkceviche – Virgin Mary Style

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Dipp verde

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini, tärnad
  • 2 tomater, tärnade
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 dl olivolja
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Zucchiniröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.83 (18 betyg)

Zucciniröra med tomater, lök, vitlök och olivolja som kryddas med spiskummin, persilja och citron. Otroligt god att servera till grillat.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek zucchini, tomater, lök, vitlök och spiskummin i hälften av oljan ca 10 min. Tillsätt vattnet och låt puttra ytterligare ca 20 min utan lock.
  2. Rör om och mosa zucchinin lite under stekningen. Blanda ner resten av oljan och persilja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kolonifat med persiljepesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pickles

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Aubergine med saffransyoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Svart bönsallad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räkceviche – Virgin Mary Style

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Dipp verde

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)