För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Zucchiniröra

Betyg (1-5):
2.71 (17 betyg)

Zucciniröra med tomater, lök, vitlök och olivolja som kryddas med spiskummin, persilja och citron. Otroligt god att servera till grillat.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini, tärnad
  • 2 tomater, tärnade
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 dl olivolja
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Stek zucchini, tomater, lök, vitlök och spiskummin i hälften av oljan ca 10 min. Tillsätt vattnet och låt puttra ytterligare ca 20 min utan lock.
  2. Rör om och mosa zucchinin lite under stekningen. Blanda ner resten av oljan och persilja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Quesadillas med avokadoröra

(7)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(20)

Grillad bruschetta med aubergine

(1)

Svart bönsallad

(3)

Chili- och paprikapotatis

(1)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini, tärnad
  • 2 tomater, tärnade
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 dl olivolja
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Zucchiniröra

Betyg (1-5):
2.71 (17 betyg)

Zucciniröra med tomater, lök, vitlök och olivolja som kryddas med spiskummin, persilja och citron. Otroligt god att servera till grillat.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek zucchini, tomater, lök, vitlök och spiskummin i hälften av oljan ca 10 min. Tillsätt vattnet och låt puttra ytterligare ca 20 min utan lock.
  2. Rör om och mosa zucchinin lite under stekningen. Blanda ner resten av oljan och persilja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Quesadillas med avokadoröra

(7)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(20)

Grillad bruschetta med aubergine

(1)

Svart bönsallad

(3)

Chili- och paprikapotatis

(1)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)