För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Zucchinipasta med rucolapesto

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Svarvad zucchini som serveras med en pesto på rucola, parmesan och solroskärnor. Så fräsch och god sommarlunch.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 zucchini
  • Rucolapesto
  • 25 g rucola
  • 50 g parmesan, riven
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Svarva zucchinin med en grönsakssvarv eller hyvla tunt på längden med osthyvel eller potatisskalare.
  2. Mixa ihop ingredienserna till peston och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Blanda zucchinin med peston. Toppa med rucola, parmesan och solroskärnor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Linsbolognese

(47)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Buddha bowl

(12)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Caesarsallad med räkor

(29)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 zucchini
  • Rucolapesto
  • 25 g rucola
  • 50 g parmesan, riven
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Zucchinipasta med rucolapesto

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Svarvad zucchini som serveras med en pesto på rucola, parmesan och solroskärnor. Så fräsch och god sommarlunch.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Svarva zucchinin med en grönsakssvarv eller hyvla tunt på längden med osthyvel eller potatisskalare.
  2. Mixa ihop ingredienserna till peston och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Blanda zucchinin med peston. Toppa med rucola, parmesan och solroskärnor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Linsbolognese

(47)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Buddha bowl

(12)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Caesarsallad med räkor

(29)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)