Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg (1-5):
3.35 (54 betyg)

Varva syrlig yoghurt med söt chockladblandning i höga portionsglas.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk florsocker
  • 0.5 citron, rivet skal
  • 2 dl tärnad mango
  • 100 g finhackad mörk choklad
  • 2 msk råsocker
  • 2 tsk mortalde kardemummakärnor

Gör så här

  1. Blanda youghurt med florsocker, citronskal och mango.
  2. Blanda choklad, råsocker och kardemummakärnor. Spara lite kardemumma att garnera med.
  3. Varva yoghurt och chokladblandning i fyra portionsglas, strö på lite kardemumma och servera väl kyld.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hanna webbredaktör

2016-11-22

Till Yvonne: Man kan byta ut chokladen mot hackade nötter.

Yvonne

2016-11-17

Vad kan man byta ut chokladen mot, det får inte vara något med socker i ?

Maria

2015-01-03

Det var vuxensmak på denna! Vi använde 85% mörk choklad, lite mer lättillgänglig med en "ljusare" choklad kanske? Annars mycket god, barnen tyckte det smakare för mycket kardemumma.

Britta/webbredaktionen

2014-03-12

@Evelina Det ska vara mortlade kardemummakärnor.

Evelina

2014-03-11

Ska kardemummakärnorna vara hela?

Liknande recept

Våfflor utan ägg

(106)

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

(4)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Ris à la Malta med hjortron

(3)

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

(26)

Ris à la Malta med björnbärscoulis

(28)

Yoghurt med honung och bär eller frukt

(2)

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

(9)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk florsocker
  • 0.5 citron, rivet skal
  • 2 dl tärnad mango
  • 100 g finhackad mörk choklad
  • 2 msk råsocker
  • 2 tsk mortalde kardemummakärnor

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg (1-5):
3.35 (54 betyg)

Varva syrlig yoghurt med söt chockladblandning i höga portionsglas.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda youghurt med florsocker, citronskal och mango.
  2. Blanda choklad, råsocker och kardemummakärnor. Spara lite kardemumma att garnera med.
  3. Varva yoghurt och chokladblandning i fyra portionsglas, strö på lite kardemumma och servera väl kyld.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hanna webbredaktör

2016-11-22

Till Yvonne: Man kan byta ut chokladen mot hackade nötter.

Yvonne

2016-11-17

Vad kan man byta ut chokladen mot, det får inte vara något med socker i ?

Maria

2015-01-03

Det var vuxensmak på denna! Vi använde 85% mörk choklad, lite mer lättillgänglig med en "ljusare" choklad kanske? Annars mycket god, barnen tyckte det smakare för mycket kardemumma.

Britta/webbredaktionen

2014-03-12

@Evelina Det ska vara mortlade kardemummakärnor.

Evelina

2014-03-11

Ska kardemummakärnorna vara hela?

Liknande recept

Våfflor utan ägg

(106)

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

(4)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Ris à la Malta med hjortron

(3)

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

(26)

Ris à la Malta med björnbärscoulis

(28)

Yoghurt med honung och bär eller frukt

(2)

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies