Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (24 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 apelsiner, skinnfria filéer
  • 2 msk plockade blad av färsk mynta
  • 3 dl yoghurt, 10 %
  • 1 granatäpple, urgröpta kärnor
  • 2 dl rostade pistagenötter
  • 2 msk flytande honung

Gör så här

  1. Dela apelsinfiléerna i munsbitar. Hacka myntan och blanda med apelsinbitarna. Lägg apelsinblandningen i botten på fyra glas och fyll på med yoghurt, granatäppelkärnor och nötter. Ringla över honung och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2015-01-01

Formidabelt gott! Fantastisk blandning av olika goda smaker.

Gunilla

2012-04-07

Mycket gott och uppskattat!

Maria P

2012-02-23

Gott, fräscht och enkelt! Ett recept vi gjort flera gånger...

Liknande recept

Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ris à la Malta med hjortron

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Yoghurtbägare med hjortron

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(28)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 apelsiner, skinnfria filéer
  • 2 msk plockade blad av färsk mynta
  • 3 dl yoghurt, 10 %
  • 1 granatäpple, urgröpta kärnor
  • 2 dl rostade pistagenötter
  • 2 msk flytande honung

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (24 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela apelsinfiléerna i munsbitar. Hacka myntan och blanda med apelsinbitarna. Lägg apelsinblandningen i botten på fyra glas och fyll på med yoghurt, granatäppelkärnor och nötter. Ringla över honung och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2015-01-01

Formidabelt gott! Fantastisk blandning av olika goda smaker.

Gunilla

2012-04-07

Mycket gott och uppskattat!

Maria P

2012-02-23

Gott, fräscht och enkelt! Ett recept vi gjort flera gånger...

Liknande recept

Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ris à la Malta med hjortron

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Yoghurtbägare med hjortron

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(28)