Wraps med quorn och curryröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.03 (29 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 msk rapsolja
  • 200 g quornbitar
  • Curryröra:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 msk curry
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 urkärnat tärnat äpple
  • 1 dl hackad purjolök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 4 stora tortillabröd
  • 70 g salladsmix
  • 0.5 skivad rödlök
  • 0.5 strimlad röd paprika

Gör så här

  1. Stek quorn i olja i en stekpanna tills den är gyllenbrun.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till curryröran.
  3. Fyll tortillabrödet med sallad, quorn, curryröra, rödlök och paprika. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Heidrun lind

2020-09-03

Så enkelt och himmelskt gott

Sara

2015-07-09

Ska det inte vara 400 g quorn?

Lisa

2014-10-20

Vi tog rödlök istället för purjo och hemkörd krusbärschutney istället för mangochutny. Snabbt och gott!

P

2012-12-16

Ska nog ha i mindre purjolök nästa gång då det blev lite för stark smak av det tyckte min 5 och 2-åring. Men gott och enkelt!

Liknande recept

Spara recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Auberginesoppa med bönor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 0.5 msk rapsolja
  • 200 g quornbitar
  • Curryröra:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 msk curry
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 urkärnat tärnat äpple
  • 1 dl hackad purjolök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 4 stora tortillabröd
  • 70 g salladsmix
  • 0.5 skivad rödlök
  • 0.5 strimlad röd paprika

Wraps med quorn och curryröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.03 (29 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek quorn i olja i en stekpanna tills den är gyllenbrun.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till curryröran.
  3. Fyll tortillabrödet med sallad, quorn, curryröra, rödlök och paprika. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Heidrun lind

2020-09-03

Så enkelt och himmelskt gott

Sara

2015-07-09

Ska det inte vara 400 g quorn?

Lisa

2014-10-20

Vi tog rödlök istället för purjo och hemkörd krusbärschutney istället för mangochutny. Snabbt och gott!

P

2012-12-16

Ska nog ha i mindre purjolök nästa gång då det blev lite för stark smak av det tyckte min 5 och 2-åring. Men gott och enkelt!

Liknande recept

Spara recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Auberginesoppa med bönor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)