För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Wraps med quorn och curryröra

Betyg (1-5):
3.95 (22 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 msk rapsolja
  • 200 g quornbitar
  • Curryröra:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 msk curry
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 urkärnat tärnat äpple
  • 1 dl hackad purjolök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 4 stora tortillabröd
  • 70 g salladsmix
  • 0.5 skivad rödlök
  • 0.5 strimlad röd paprika

Gör så här

  1. Stek quorn i olja i en stekpanna tills den är gyllenbrun.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till curryröran.
  3. Fyll tortillabrödet med sallad, quorn, curryröra, rödlök och paprika. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sara

2015-07-09

Ska det inte vara 400 g quorn?

Lisa

2014-10-20

Vi tog rödlök istället för purjo och hemkörd krusbärschutney istället för mangochutny. Snabbt och gott!

P

2012-12-16

Ska nog ha i mindre purjolök nästa gång då det blev lite för stark smak av det tyckte min 5 och 2-åring. Men gott och enkelt!

Liknande recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(9)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(7)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Krämig potatiscurry

(14)

Auberginesoppa med bönor

(9)

Fiskbullar i thaisås

(4)

Pasta med kräftstjärtar

(84)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 0.5 msk rapsolja
  • 200 g quornbitar
  • Curryröra:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 msk curry
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 urkärnat tärnat äpple
  • 1 dl hackad purjolök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 4 stora tortillabröd
  • 70 g salladsmix
  • 0.5 skivad rödlök
  • 0.5 strimlad röd paprika

Wraps med quorn och curryröra

Betyg (1-5):
3.95 (22 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek quorn i olja i en stekpanna tills den är gyllenbrun.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till curryröran.
  3. Fyll tortillabrödet med sallad, quorn, curryröra, rödlök och paprika. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sara

2015-07-09

Ska det inte vara 400 g quorn?

Lisa

2014-10-20

Vi tog rödlök istället för purjo och hemkörd krusbärschutney istället för mangochutny. Snabbt och gott!

P

2012-12-16

Ska nog ha i mindre purjolök nästa gång då det blev lite för stark smak av det tyckte min 5 och 2-åring. Men gott och enkelt!

Liknande recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(9)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(7)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Krämig potatiscurry

(14)

Auberginesoppa med bönor

(9)

Fiskbullar i thaisås

(4)

Pasta med kräftstjärtar

(84)