Wrap med vegetarisk skagenröra

Betyg (1-5):
4.75 (8 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (15)
  • 4 tortillabröd
  • 4 salladsblad
  • 30 g rucola
  • 0.5 gurka, i tunna skivor
  • 0.5 citron, i klyftor till servering
  • Skagenröra
  • 270 g fast tofu, grovriven
  • 2 dl yoghurt 10%
  • 1 dl majonnäs
  • 1 burk tångkaviar
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad dill
  • 1 citron, finrivet skal
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 0.5 tsk riven vitlök

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till skagenröran. Spara halva burken tångkaviar till topping.
  2. Lägg ut tortillabröden och lägg på sallad, rucola och gurka. Klicka på röran och tångkaviar och rulla ihop bröden. Smaka av med salt och peppar.

Servering

Perfekt fyllning även till en bakad potatis. Röran håller ca 3 dagar i kylen.

Tips

Tofun går förstås att byta ut mot samma mängd räkor eller kräftstjärtar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frida

2016-06-29

Word Mattias!

Matthias

2016-06-08

Nej det går förstås inte att byta ut tofun till djur, då blir det ett helt annat recept och tanken som förhoppningsvis fanns där från början går om intet.

Liknande recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 4 tortillabröd
  • 4 salladsblad
  • 30 g rucola
  • 0.5 gurka, i tunna skivor
  • 0.5 citron, i klyftor till servering
  • Skagenröra
  • 270 g fast tofu, grovriven
  • 2 dl yoghurt 10%
  • 1 dl majonnäs
  • 1 burk tångkaviar
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad dill
  • 1 citron, finrivet skal
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 0.5 tsk riven vitlök

Wrap med vegetarisk skagenröra

Betyg (1-5):
4.75 (8 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till skagenröran. Spara halva burken tångkaviar till topping.
  2. Lägg ut tortillabröden och lägg på sallad, rucola och gurka. Klicka på röran och tångkaviar och rulla ihop bröden. Smaka av med salt och peppar.

Servering

Perfekt fyllning även till en bakad potatis. Röran håller ca 3 dagar i kylen.

Tips

Tofun går förstås att byta ut mot samma mängd räkor eller kräftstjärtar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frida

2016-06-29

Word Mattias!

Matthias

2016-06-08

Nej det går förstås inte att byta ut tofun till djur, då blir det ett helt annat recept och tanken som förhoppningsvis fanns där från början går om intet.

Liknande recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies