Wrap med korv och potatiskross

Betyg (1-5):
3.7 (23 betyg)

Tortillarulle med grillkorv är den perfekta utflyktsmaten.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 800 g potatis
  • 20 g smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 grillkorvar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 gurka i stavar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatisen med eller utan skal tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Häll av vattnet och tillsätt smör, salt och peppar. Krossa med en slev eller potatiskross.
  2. Grilla eller stek korvarna i lite olja runt om i 3-5 minuter.
  3. Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela potatis, korv, och gurkstavar på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.

Tips

Krydda rullen med senap och ketchup eller rostad lök och saltgurka!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mina Franzén

2014-01-14

Bra recept!

Liknande recept

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

(0)

Sötpotatissoppa med rostad majs

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil

(4)

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

(15)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 800 g potatis
  • 20 g smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 grillkorvar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 gurka i stavar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Wrap med korv och potatiskross

Betyg (1-5):
3.7 (23 betyg)

Tortillarulle med grillkorv är den perfekta utflyktsmaten.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen med eller utan skal tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Häll av vattnet och tillsätt smör, salt och peppar. Krossa med en slev eller potatiskross.
  2. Grilla eller stek korvarna i lite olja runt om i 3-5 minuter.
  3. Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela potatis, korv, och gurkstavar på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.

Tips

Krydda rullen med senap och ketchup eller rostad lök och saltgurka!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mina Franzén

2014-01-14

Bra recept!

Liknande recept

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

(0)

Sötpotatissoppa med rostad majs

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil

(4)

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

(15)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies