Wrap med fläskfilé, sallad och svamp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.52 (21 betyg)

Supersnabb lyx-wrap med rosmarin toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:275º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g putsad fläskfilé, skuren i tunna skivor
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk repade blad av rosmarinkvistar
  • 1 pressad vitlöksklyftor
  • 200 g tunt skivade, stekta champinjoner
  • 4 uppvärmda wraps
  • Sallad:
  • 0.5 liter blandad sallad
  • 4 kokta potatisar, skurna i bitar
  • Dressing:
  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm svartpeppar
  • Till servering:
  • 0.5 dl parmesanost i flisor
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Banka ut filéskivorna riktigt tunt. Lägg ut skivorna på en oljad ugnsplåt. Blanda olivolja, rosmarin och vitlök och klappa in köttet med kryddoljan. Om du vill ha champinjonerna stekta kan du lägga dem tillsammans med köttet
  2. Blanda salladen med dressingen. Sätt in köttet under grillelementet 2-3 minuter. Lägg köttet på brödet, salta och peppra.
  3. Fördela champinjoner och sallad över och toppa med parmesanost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Fläskkotletter med kantarellsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Köttfärssås med sidfläsk

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Stora köttbullar i svampsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Fläskkotlett med kantareller

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Krämig köttfärssås med champinjoner

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Dumplings med räkor, fläskkött och svamp

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Klassisk boeuf bourguignon

Betyg
Betyg
(86)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 500 g putsad fläskfilé, skuren i tunna skivor
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk repade blad av rosmarinkvistar
  • 1 pressad vitlöksklyftor
  • 200 g tunt skivade, stekta champinjoner
  • 4 uppvärmda wraps
  • Sallad:
  • 0.5 liter blandad sallad
  • 4 kokta potatisar, skurna i bitar
  • Dressing:
  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm svartpeppar
  • Till servering:
  • 0.5 dl parmesanost i flisor
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar

Wrap med fläskfilé, sallad och svamp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.52 (21 betyg)

Supersnabb lyx-wrap med rosmarin toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:275º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Banka ut filéskivorna riktigt tunt. Lägg ut skivorna på en oljad ugnsplåt. Blanda olivolja, rosmarin och vitlök och klappa in köttet med kryddoljan. Om du vill ha champinjonerna stekta kan du lägga dem tillsammans med köttet
  2. Blanda salladen med dressingen. Sätt in köttet under grillelementet 2-3 minuter. Lägg köttet på brödet, salta och peppra.
  3. Fördela champinjoner och sallad över och toppa med parmesanost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Fläskkotletter med kantarellsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Köttfärssås med sidfläsk

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Stora köttbullar i svampsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Fläskkotlett med kantareller

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Krämig köttfärssås med champinjoner

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Dumplings med räkor, fläskkött och svamp

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Klassisk boeuf bourguignon

Betyg
Betyg
(86)