Wokad thaipotatis

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 4 tärnade fasta potatisar
  • 2 msk olja
  • 1 tärnad gul paprika
  • 1 tärnad röd paprika
  • 1 skuren morot i tunna stavar
  • 1 skuren zucchini i tunna stavar
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 1 skivad röd chili
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 250 g salladslök, skuren på längden
  • 165 ml kokosmjölk
  • 1 tsk hackat citrongräs
  • 1 lime finrivet skal och lite saft
  • 1 msk hackad färsk koriander

Gör så här

  1. Koka potatistärningarna i ca 5 minuter och låt dem rinna av. Hetta upp olja i en wok eller en stor stekpanna och lägg i potatis, paprika, morot, zucchini, vitlök, chili och ingefära. Woka grönsakerna i 2-3 minuter.
  2. Rör i salladslök, kokosmjölk, citrongräs och smaka av med pressad lime. Woka blandningen i ytterligare 5 minuter.
  3. Tillsätt limeskal och koriander och woka i ytterligare en minut. Servera rykande hett.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Brunchplåt

(33)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Matkassens caesarsallad

(30)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 4 tärnade fasta potatisar
  • 2 msk olja
  • 1 tärnad gul paprika
  • 1 tärnad röd paprika
  • 1 skuren morot i tunna stavar
  • 1 skuren zucchini i tunna stavar
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 1 skivad röd chili
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 250 g salladslök, skuren på längden
  • 165 ml kokosmjölk
  • 1 tsk hackat citrongräs
  • 1 lime finrivet skal och lite saft
  • 1 msk hackad färsk koriander

Wokad thaipotatis

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatistärningarna i ca 5 minuter och låt dem rinna av. Hetta upp olja i en wok eller en stor stekpanna och lägg i potatis, paprika, morot, zucchini, vitlök, chili och ingefära. Woka grönsakerna i 2-3 minuter.
  2. Rör i salladslök, kokosmjölk, citrongräs och smaka av med pressad lime. Woka blandningen i ytterligare 5 minuter.
  3. Tillsätt limeskal och koriander och woka i ytterligare en minut. Servera rykande hett.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Brunchplåt

(33)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Matkassens caesarsallad

(30)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies