Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rostbiff eller innanlår
  • 2 tsk soja
  • 2 msk smör eller margarin
  • 500 g wokgrönsaker
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk vatten
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 pitabröd
  • 2.5 krm salt

Gör så här

  1. Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
  2. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.

Servering

Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g rostbiff eller innanlår
  • 2 tsk soja
  • 2 msk smör eller margarin
  • 500 g wokgrönsaker
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk vatten
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 pitabröd
  • 2.5 krm salt

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
  2. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.

Servering

Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)