Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 500 g rostbiff eller innanlår
  • 2 tsk soja
  • 2 msk smör eller margarin
  • 500 g wokgrönsaker
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk vatten
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 pitabröd

Gör så här

  1. Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
  2. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.

Servering

Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Bruschetta med kyckling

(8)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Brunchplåt

(33)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Räksallad med japansk dressing

(86)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 500 g rostbiff eller innanlår
  • 2 tsk soja
  • 2 msk smör eller margarin
  • 500 g wokgrönsaker
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk vatten
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 pitabröd

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
  2. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.

Servering

Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Bruschetta med kyckling

(8)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Brunchplåt

(33)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Räksallad med japansk dressing

(86)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies