
Wokad mangobiff i pitabröd
Betyg (1-5):
Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g rostbiff eller innanlår
- 2 tsk soja
- 2 msk smör eller margarin
- 500 g wokgrönsaker
- 3 msk mango chutney
- 3 msk vatten
- 1 krm svartpeppar
- 4 pitabröd
- 2.5 krm salt
Gör så här
- Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
- Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
- Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.
Servering
Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.
Liknande recept
Wokad mangobiff i pitabröd
Betyg (1-5):
Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
- Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
- Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.
Servering
Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!