Wokad glasnudelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.67 (3 betyg)

En enkel vego-wok med ingredienser som du ofta redan har hemma i köket.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g glasnudlar
  • 3 msk olja
  • 100 g svamp
  • 1 strimlad morot
  • 150 g broccoli, delad i bitar
  • 150 g zucchini, i stavar
  • 1 tsk salt
  • Sås:
  • 0.5 msk ättiksprit (12 %) 12%
  • 1 msk strösocker
  • 1.5 msk vatten
  • 1 msk ketchup
  • 0.5 krm riven muskotnöt
  • 0.5 krm malen kanel
  • 1 msk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • Garnering:
  • 1 klyftad lime
  • 0.5 dl hackade färska örter, t ex koriander

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt förpackningen. Häll av vattnet och blanda med lite olja så de inte klibbar ihop.
  2. Hetta upp olja i en wok eller rymlig stekpanna. Lägg i svamp och och grönsaker och woka i ca 3 minuter. Blanda ner nudlarna och låt det bli varmt. Tillsätt sedan såsen och hetta upp.

Servering

Ett elegant rött vin i klassisk stil går bra till den här typen av mat, där svamp och zucchini står för det vinvänliga, och kanel och muskot för själva utmaningen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med japansk omelett och kokosdressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Thailändsk kycklingwok

Betyg
Betyg
(100)
Spara recept

Wokgryta med nudlar och currypasta

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fiskgryta med nudlar och broccoli

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vegowok

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegetarisk curry med gröna nudlar

Betyg
Betyg
(10)
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 250 g glasnudlar
  • 3 msk olja
  • 100 g svamp
  • 1 strimlad morot
  • 150 g broccoli, delad i bitar
  • 150 g zucchini, i stavar
  • 1 tsk salt
  • Sås:
  • 0.5 msk ättiksprit (12 %) 12%
  • 1 msk strösocker
  • 1.5 msk vatten
  • 1 msk ketchup
  • 0.5 krm riven muskotnöt
  • 0.5 krm malen kanel
  • 1 msk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • Garnering:
  • 1 klyftad lime
  • 0.5 dl hackade färska örter, t ex koriander

Wokad glasnudelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.67 (3 betyg)

En enkel vego-wok med ingredienser som du ofta redan har hemma i köket.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt förpackningen. Häll av vattnet och blanda med lite olja så de inte klibbar ihop.
  2. Hetta upp olja i en wok eller rymlig stekpanna. Lägg i svamp och och grönsaker och woka i ca 3 minuter. Blanda ner nudlarna och låt det bli varmt. Tillsätt sedan såsen och hetta upp.

Servering

Ett elegant rött vin i klassisk stil går bra till den här typen av mat, där svamp och zucchini står för det vinvänliga, och kanel och muskot för själva utmaningen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med japansk omelett och kokosdressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Thailändsk kycklingwok

Betyg
Betyg
(100)
Spara recept

Wokgryta med nudlar och currypasta

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fiskgryta med nudlar och broccoli

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vegowok

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegetarisk curry med gröna nudlar

Betyg
Betyg
(10)