Wokad biff- och pastasallad

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 500 g lövbiff i strimlor
  • 1 msk soja, fisk- eller hoisinsås
  • 2 msk rapsolja
  • 150 g purjolök i tunna skivor
  • 300 g squash i halvmånar
  • 1 paprika i strimlor
  • 100 g frysta gröna bönor
  • 700 g fullkornspasta
  • 1 dl sweet chilisås
  • 0.5 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Stek köttet i någon av såserna och hälften av fettet i en stor stekpanna. Lägg upp dem på ett fat. Fräs grönsakerna i resten av fettet tills de är nätt och jämnt mjuka. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda ner kött, chilisås och vatten i grönsakerna, salta och peppra.
  2. Blanda ner pastan eller servera den till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt oxfilé med spenat- och chèvrelasagne

(0)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Pasta lenticchie - Lotta Lundgren

(136)

Docentens dillpasta

(6)

Bönpastasallad med grillbacon

(7)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g lövbiff i strimlor
  • 1 msk soja, fisk- eller hoisinsås
  • 2 msk rapsolja
  • 150 g purjolök i tunna skivor
  • 300 g squash i halvmånar
  • 1 paprika i strimlor
  • 100 g frysta gröna bönor
  • 700 g fullkornspasta
  • 1 dl sweet chilisås
  • 0.5 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar

Wokad biff- och pastasallad

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek köttet i någon av såserna och hälften av fettet i en stor stekpanna. Lägg upp dem på ett fat. Fräs grönsakerna i resten av fettet tills de är nätt och jämnt mjuka. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda ner kött, chilisås och vatten i grönsakerna, salta och peppra.
  2. Blanda ner pastan eller servera den till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt oxfilé med spenat- och chèvrelasagne

(0)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Pasta lenticchie - Lotta Lundgren

(136)

Docentens dillpasta

(6)

Bönpastasallad med grillbacon

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies