Wokad biff med mango

Betyg (1-5):
1.6 (5 betyg)

Prova mango i woken och märk hur fint hettan och sötman finner varandra.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 3 dl ris
  • 500 g strimlad lövbiff eller utskuren biff
  • 2 msk rapsolja
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk kinesisk soja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 mogna mango, i bitar

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Woka köttet i olja i en wok eller stor stekpanna, stek i omgångar. Lägg tillbaka allt kött i pannan och tillsätt vatten, ingefära, vitlök, soja och peppar. Blanda i mangon, hetta upp och låt sjuda ett par minuter. Smaka av med lite salt.

Servering

Servera med riset.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(8)

Sallad på bulgur, melon, ärtor och parmaskinka

(7)

Rotfruktsraggmunk med äpple och bacon

(7)

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)

Persikosallad med parmaskinka

(1)

Kassler med äpple och dragon

(13)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Linssoppa med fläsk och äppelpannkaka

(19)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 dl ris
  • 500 g strimlad lövbiff eller utskuren biff
  • 2 msk rapsolja
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk kinesisk soja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 mogna mango, i bitar

Wokad biff med mango

Betyg (1-5):
1.6 (5 betyg)

Prova mango i woken och märk hur fint hettan och sötman finner varandra.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Woka köttet i olja i en wok eller stor stekpanna, stek i omgångar. Lägg tillbaka allt kött i pannan och tillsätt vatten, ingefära, vitlök, soja och peppar. Blanda i mangon, hetta upp och låt sjuda ett par minuter. Smaka av med lite salt.

Servering

Servera med riset.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(8)

Sallad på bulgur, melon, ärtor och parmaskinka

(7)

Rotfruktsraggmunk med äpple och bacon

(7)

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)

Persikosallad med parmaskinka

(1)

Kassler med äpple och dragon

(13)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Linssoppa med fläsk och äppelpannkaka

(19)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies