Wok med rostbiff och sweet chili

Betyg (1-5):
2.91 (11 betyg)

Snabbaste woken med färska krispiga grönsaker.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 3 dl ris
  • 500 g rostbiff
  • 2 msk olivolja
  • 1 gul lök, strimlad
  • 1 grön paprika, strimlad
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 dl sweet chilisås

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Strimla köttet i supertunna små skivor. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna, stek köttet hastigt. Rör då och då. (Viktigt att inte lägga för mycket kött i stekpannan så det kokar, stek hellre i omgångar. ) Lägg köttet åt sidan. Woka alla grönsaker i olja tills de mjuknat något. Lägg tillbaka köttet, smaka av med salt och sweet chili.
  3. Lägg ris i serveringsskålar och fördela woken ovanpå.

Servering

Toppa med rostade sesamfrön.

Tips

Önskar barnen nudlar, passar det bra till denna rätt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssås med hetta och sötma

(17)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Köttfärssås - barnens bästa recept

(12)

Mangobiffsallad med nudlar

(13)

Klassisk lasagne

(66)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(11)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 3 dl ris
  • 500 g rostbiff
  • 2 msk olivolja
  • 1 gul lök, strimlad
  • 1 grön paprika, strimlad
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 dl sweet chilisås

Wok med rostbiff och sweet chili

Betyg (1-5):
2.91 (11 betyg)

Snabbaste woken med färska krispiga grönsaker.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Strimla köttet i supertunna små skivor. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna, stek köttet hastigt. Rör då och då. (Viktigt att inte lägga för mycket kött i stekpannan så det kokar, stek hellre i omgångar. ) Lägg köttet åt sidan. Woka alla grönsaker i olja tills de mjuknat något. Lägg tillbaka köttet, smaka av med salt och sweet chili.
  3. Lägg ris i serveringsskålar och fördela woken ovanpå.

Servering

Toppa med rostade sesamfrön.

Tips

Önskar barnen nudlar, passar det bra till denna rätt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssås med hetta och sötma

(17)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Köttfärssås - barnens bästa recept

(12)

Mangobiffsallad med nudlar

(13)

Klassisk lasagne

(66)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(11)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies