
Whiskymarinerad entrecôte
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 min + ca 12 tim att marinera
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1.2 kg entrecôte
- 0.5 dl finhackad rosmarin
- 4 finhackade vitlöksklyftor
- 1.5 dl chilisås
- 4 msk whisky
- 1 msk chiliflakes
- salt och svartpeppar till grillning
Gör så här
- Skär köttet i stora kuber. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke eller plastpåse och vänd runt köttbitarna. Marinera ca 12 tim i kylen.
- Trä upp köttet på spett och krydda med salt och peppar. Grilla runt om tills det har fin yta och en innertemperatur på 57°. Servera direkt.
Liknande recept
Whiskymarinerad entrecôte
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 min + ca 12 tim att marinera
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär köttet i stora kuber. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke eller plastpåse och vänd runt köttbitarna. Marinera ca 12 tim i kylen.
- Trä upp köttet på spett och krydda med salt och peppar. Grilla runt om tills det har fin yta och en innertemperatur på 57°. Servera direkt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!