För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
3.97 (39 betyg)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders

2020-02-06

Använde bacon istället för skinka, kanon!

Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Borsjtj med kryddig korv

(21)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(13)

Lökpaj med smördeg

(34)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(53)

Kålwrap med grillade bönbiffar

(6)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(58)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(34)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
3.97 (39 betyg)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders

2020-02-06

Använde bacon istället för skinka, kanon!

Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Borsjtj med kryddig korv

(21)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(13)

Lökpaj med smördeg

(34)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(53)

Kålwrap med grillade bönbiffar

(6)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(58)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(34)