Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
3.89 (19 betyg)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
3.89 (19 betyg)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies