Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.9 (52 betyg)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders

2020-02-06

Använde bacon istället för skinka, kanon!

Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(103)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.9 (52 betyg)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders

2020-02-06

Använde bacon istället för skinka, kanon!

Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(103)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)