Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg (1-5):
4.8 (5 betyg)

Det här är den snabbaste rätten! Och krämigt god.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 320 g spagetti
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 fänkål (250 g)
  • 125 g savojkål
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g skalade räkor
  • 50 g parmesanost

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Låt grädden sjuda ca 5 min i en större kastrull eller traktörpanna.
  3. Dela fänkålen på längden och skär bort den grova mittbiten. Skär fänkålen i tunna strimlor. Skär savojkålen i ca 2 cm stora bitar.
  4. Lägg fänkål, savojkål och vitlök i grädden och låt koka ca 5 min.
  5. Vänd ner den nykokta pastan och rör om ordentligt. Smaka av med salt och vänd ner räkorna precis vid servering. Servera med riven eller hyvlad parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2016-04-25

Jättegott! 2,5 åringen åt också med god aptit.

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Bowl med sashimilax

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Matkassens caesarsallad

(30)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Bruschetta med kyckling

(8)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 320 g spagetti
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 fänkål (250 g)
  • 125 g savojkål
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g skalade räkor
  • 50 g parmesanost

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg (1-5):
4.8 (5 betyg)

Det här är den snabbaste rätten! Och krämigt god.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Låt grädden sjuda ca 5 min i en större kastrull eller traktörpanna.
  3. Dela fänkålen på längden och skär bort den grova mittbiten. Skär fänkålen i tunna strimlor. Skär savojkålen i ca 2 cm stora bitar.
  4. Lägg fänkål, savojkål och vitlök i grädden och låt koka ca 5 min.
  5. Vänd ner den nykokta pastan och rör om ordentligt. Smaka av med salt och vänd ner räkorna precis vid servering. Servera med riven eller hyvlad parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2016-04-25

Jättegott! 2,5 åringen åt också med god aptit.

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Bowl med sashimilax

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Matkassens caesarsallad

(30)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Bruschetta med kyckling

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies