För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vit glögg

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 75 cl halvtorrt vin
  • 1 dl brunt farinsocker
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 bit ingefära
  • 12 hela kryddnejlikor
  • 3 dl okryddat brännvin

Gör så här

  1. Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Pepparkaksdrömmar

(34)

Kokostoppar med russin och nötter

(1)

Saffransbulle med mandelmassa

(9)

Fetaosttoast

(5)

Saffranspannkaka med mandel

(62)

Tant Harriets pepparkakor

(53)

Apelsinrutor med kokos och tranbär

(10)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 75 cl halvtorrt vin
  • 1 dl brunt farinsocker
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 bit ingefära
  • 12 hela kryddnejlikor
  • 3 dl okryddat brännvin

Vit glögg

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Pepparkaksdrömmar

(34)

Kokostoppar med russin och nötter

(1)

Saffransbulle med mandelmassa

(9)

Fetaosttoast

(5)

Saffranspannkaka med mandel

(62)

Tant Harriets pepparkakor

(53)

Apelsinrutor med kokos och tranbär

(10)