Vit glögg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Vit glögg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!