
Vit glögg
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 75 cl halvtorrt vin
- 1 dl brunt farinsocker
- 1 tsk kardemumma
- 1 bit ingefära
- 12 hela kryddnejlikor
- 3 dl okryddat brännvin
Gör så här
- Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.
Liknande recept
Vit glögg
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!