Vildsvinsköttbullar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.07 (69 betyg)

Med vildsvinsfärs, trattkantareller och grönpeppar får du en ny spännande smak på dina köttbullar.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 dl torkade trattkantareller
  • 2 tsk grönpeppar
  • 500 g vildsvinsfärs
  • 1 ägg
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.
  2. Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.

Tips

Ha en skål med kallt vatten till hands när du rullar köttbullar! Skölj händerna emellanåt så går rullandet smidigare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskbogspett med koreansk rissallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Älgstek med rödbetor och kantareller

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Köttfärslimpa med kantareller och bacon

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Lammkotletter med svamp- och bönröra

Betyg
Betyg
(10)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 dl torkade trattkantareller
  • 2 tsk grönpeppar
  • 500 g vildsvinsfärs
  • 1 ägg
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Vildsvinsköttbullar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.07 (69 betyg)

Med vildsvinsfärs, trattkantareller och grönpeppar får du en ny spännande smak på dina köttbullar.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.
  2. Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.

Tips

Ha en skål med kallt vatten till hands när du rullar köttbullar! Skölj händerna emellanåt så går rullandet smidigare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskbogspett med koreansk rissallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Älgstek med rödbetor och kantareller

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Köttfärslimpa med kantareller och bacon

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Lammkotletter med svamp- och bönröra

Betyg
Betyg
(10)