
Vildsvinsköttbullar
Betyg (1-5):
Med vildsvinsfärs, trattkantareller och grönpeppar får du en ny spännande smak på dina köttbullar.
Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 dl ströbröd
- 1 dl grädde
- 1 dl vatten
- 1 dl torkade trattkantareller
- 2 tsk grönpeppar
- 500 g vildsvinsfärs
- 1 ägg
- 1 msk smör
- 1 msk olivolja
- 1 tsk salt
Gör så här
- Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.
- Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.
Tips

Ha en skål med kallt vatten till hands när du rullar köttbullar! Skölj händerna emellanåt så går rullandet smidigare.
Liknande recept
Vildsvinsköttbullar
Betyg (1-5):
Med vildsvinsfärs, trattkantareller och grönpeppar får du en ny spännande smak på dina köttbullar.
Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.
- Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.
Tips

Ha en skål med kallt vatten till hands när du rullar köttbullar! Skölj händerna emellanåt så går rullandet smidigare.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!