Vegetarisk köttfärssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (2 betyg)

Krämig vegetarisk köttfärssås gjord på Beyond Mince som är en smakrik och god vegetarisk färs baserad på bland annat ärtor och rödbeta.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 320 g pasta, t ex spagetti
  • basilika eller rucola, till servering
  • riven parmesan, till servering
  • Pastasås
  • 300 g Beyond Mince (vegetarisk färs)
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 stor morot, fintärnad
  • 0.5 röd chili, finhackad eller 1 tsk chiliflakes
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk torkad timjan
  • salt och svartpeppar
  • 1 tsk flytande honung

Gör så här

  1. Stek färsen i olja under omrörning tills den blir brun och smulig. Tillsätt lök, morot, chili och vitlök och stek tills löken är mjuk.
  2. Tillsätt krossade tomater, crème fraiche, balsamvinäger och timjan. Låt sjuda ca 5 min. Smaka av med salt, peppar och honung.
  3. Koka pastan i saltat vatten. Vänd ner pastan i såsen och toppa med parmesan och basilika/rucola vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pulled oats-wok

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kokospanerad quorn med mango- & papayasallad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tofu tikka masala

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Thaigryta med mifustrimlor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Wraps med quorn och curryröra

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Katalansk quornburgare

Betyg
Betyg
(5)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 320 g pasta, t ex spagetti
  • basilika eller rucola, till servering
  • riven parmesan, till servering
  • Pastasås
  • 300 g Beyond Mince (vegetarisk färs)
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 stor morot, fintärnad
  • 0.5 röd chili, finhackad eller 1 tsk chiliflakes
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk torkad timjan
  • salt och svartpeppar
  • 1 tsk flytande honung

Vegetarisk köttfärssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (2 betyg)

Krämig vegetarisk köttfärssås gjord på Beyond Mince som är en smakrik och god vegetarisk färs baserad på bland annat ärtor och rödbeta.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek färsen i olja under omrörning tills den blir brun och smulig. Tillsätt lök, morot, chili och vitlök och stek tills löken är mjuk.
  2. Tillsätt krossade tomater, crème fraiche, balsamvinäger och timjan. Låt sjuda ca 5 min. Smaka av med salt, peppar och honung.
  3. Koka pastan i saltat vatten. Vänd ner pastan i såsen och toppa med parmesan och basilika/rucola vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pulled oats-wok

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kokospanerad quorn med mango- & papayasallad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tofu tikka masala

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Thaigryta med mifustrimlor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Wraps med quorn och curryröra

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Katalansk quornburgare

Betyg
Betyg
(5)