Vegetarisk gulaschgryta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(40)

Mustig och mättande gulasch med bönor, paprika, potatis och smakrika kryddor. Gott att servera med en bit bröd och klick crème fraiche.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 msk olivolja
  • 2 gula lökar, hackade
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 röd chili, finhackad
  • 0.5 dl tomatpuré
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 msk kumminfrö
  • 1 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 4 potatisar, skalade och tärnade
  • 1 paprika, tärnad
  • 500 g kokta blandade bönor
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en gryta, stek lök, vitlök, chili och tomatpuré under omrörning någon minut.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka under lock ca 15 min.
  3. Skölj av bönorna i kallt vatten och häll i grytan. Låt sjuda ytterligare 5 min.

Servering

Servera med en bit bröd och en klick crème fraiche.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2021-01-17

Tack för receptet. Det är en bra rätt att komplettera med då det finns andra slags önskemål om mat och bra för mig som vill ha vegetariskt. För att det ska smaka lite mer (tog inte så mycket buljong) kryddade jag med curry, gurkmeja å en gnutta (krydd)nejlika. Det blev gott.

Liknande recept

Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(19)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 0.5 msk olivolja
  • 2 gula lökar, hackade
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 röd chili, finhackad
  • 0.5 dl tomatpuré
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 msk kumminfrö
  • 1 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 4 potatisar, skalade och tärnade
  • 1 paprika, tärnad
  • 500 g kokta blandade bönor
  • 0.5 tsk salt

Vegetarisk gulaschgryta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(40)

Mustig och mättande gulasch med bönor, paprika, potatis och smakrika kryddor. Gott att servera med en bit bröd och klick crème fraiche.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en gryta, stek lök, vitlök, chili och tomatpuré under omrörning någon minut.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka under lock ca 15 min.
  3. Skölj av bönorna i kallt vatten och häll i grytan. Låt sjuda ytterligare 5 min.

Servering

Servera med en bit bröd och en klick crème fraiche.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2021-01-17

Tack för receptet. Det är en bra rätt att komplettera med då det finns andra slags önskemål om mat och bra för mig som vill ha vegetariskt. För att det ska smaka lite mer (tog inte så mycket buljong) kryddade jag med curry, gurkmeja å en gnutta (krydd)nejlika. Det blev gott.

Liknande recept

Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(19)