För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vegetarisk färsburgare med picklad spetskål

Betyg (1-5):
3.4 (10 betyg)

Gör en vegetarisk burgare på formbar färs gjord på sojaprotein. Denna burgare smaksätts med bbq-sås och serveras med picklade grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g formbar vegofärs, tinad
  • 1 msk barbequesås
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Picklad spetskål och rädisor
  • 3 dl vatten, ljummet
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 200 g spetskål, tunt strimlad
  • 4 rädisor, tunt skivade
  • Till servering
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 msk majonnäs
  • 4 msk barbequesås
  • 1 tomat, skivad
  • 0.5 rödlök, tunt skivad
  • rostad lök

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättiksprit tills sockret löst sig. Vänd ner kål och rädisor i lagen och låt stå minst 20 min.
  2. Blanda färsen med bbq-sås, salt och peppar. Forma fyra burgare. Grilla eller stek burgarna i olja till fin färg på båda sidor.
  3. Servera burgarna i bröden med majonnäs, bbq-sås, tomat, kål, rädisor, rödlök och ev rostad lök.

Tips

Håll utkik efter Coops nya, formbara vegetariska färs som nu finns i din Coop-butik.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Natanael

2020-04-23

Sandwich Laktosfri mjölk locka

Liknande recept

Pastasallad med varmrökt lax

(18)

Kryddig yoghurtsoppa

(0)

Kycklingcurrysoppa med äpple

(56)

Caesarsallad med kyckling

(32)

Halloumistroganoff med ris

(117)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Barnens gratinerade tomatpasta

(13)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 400 g formbar vegofärs, tinad
  • 1 msk barbequesås
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Picklad spetskål och rädisor
  • 3 dl vatten, ljummet
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 200 g spetskål, tunt strimlad
  • 4 rädisor, tunt skivade
  • Till servering
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 msk majonnäs
  • 4 msk barbequesås
  • 1 tomat, skivad
  • 0.5 rödlök, tunt skivad
  • rostad lök

Vegetarisk färsburgare med picklad spetskål

Betyg (1-5):
3.4 (10 betyg)

Gör en vegetarisk burgare på formbar färs gjord på sojaprotein. Denna burgare smaksätts med bbq-sås och serveras med picklade grönsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättiksprit tills sockret löst sig. Vänd ner kål och rädisor i lagen och låt stå minst 20 min.
  2. Blanda färsen med bbq-sås, salt och peppar. Forma fyra burgare. Grilla eller stek burgarna i olja till fin färg på båda sidor.
  3. Servera burgarna i bröden med majonnäs, bbq-sås, tomat, kål, rädisor, rödlök och ev rostad lök.

Tips

Håll utkik efter Coops nya, formbara vegetariska färs som nu finns i din Coop-butik.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Natanael

2020-04-23

Sandwich Laktosfri mjölk locka

Liknande recept

Pastasallad med varmrökt lax

(18)

Kryddig yoghurtsoppa

(0)

Kycklingcurrysoppa med äpple

(56)

Caesarsallad med kyckling

(32)

Halloumistroganoff med ris

(117)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Barnens gratinerade tomatpasta

(13)