För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vattenmelonsoppa

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En svalkande efterrättssoppa med smak av mynta, passar bäst när sommaren är som varmast.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 kg vattenmelon
  • 1 liter ananasjuice
  • 1 vaniljstång
  • 0.5 dl finhackad mynta

Gör så här

  1. Dela och kärna ur melonen. Skär fruktköttet i bitar. Mixa melonen och tillsätt ananasjuice.
  2. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur vaniljfröna och blanda det och vaniljstången med melon- och ananssoppan. Förvara soppan i kylen fram till serveringen, låt vaniljstängen ligga kvar till det är dags att servera.
  3. Tillsätt hackad mynta strax före serveringen.

Servering

Servera med t.ex biscotti-kakor

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

(29)

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

(24)

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

(54)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Saffranspannkaka med mandel

(62)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Äppelsoppa med kanel

(16)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1.5 kg vattenmelon
  • 1 liter ananasjuice
  • 1 vaniljstång
  • 0.5 dl finhackad mynta

Vattenmelonsoppa

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En svalkande efterrättssoppa med smak av mynta, passar bäst när sommaren är som varmast.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela och kärna ur melonen. Skär fruktköttet i bitar. Mixa melonen och tillsätt ananasjuice.
  2. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur vaniljfröna och blanda det och vaniljstången med melon- och ananssoppan. Förvara soppan i kylen fram till serveringen, låt vaniljstängen ligga kvar till det är dags att servera.
  3. Tillsätt hackad mynta strax före serveringen.

Servering

Servera med t.ex biscotti-kakor

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

(29)

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

(24)

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

(54)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Saffranspannkaka med mandel

(62)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Äppelsoppa med kanel

(16)