Varmrökt lax med dillcrème

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 st
  • 1 kg potatis
  • 500 g varmrökt lax
  • 2 dl crème fraiche med dill, vinäger och svartpeppar

Gör så här

  1. Skala eventuellt potatisen och koka i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 20 minuter.
  2. Laxen är godast om den inte är kylskåpskall så ta med fördel fram den någon timme innan servering.
  3. Servera med smaksatt crème fraiche och gärna en grönsallad och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Örtfrittata

(2)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Bowl med sashimilax

(3)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(41)
3 st
  • Ingredienser 3 st
  • 1 kg potatis
  • 500 g varmrökt lax
  • 2 dl crème fraiche med dill, vinäger och svartpeppar

Varmrökt lax med dillcrème

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala eventuellt potatisen och koka i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 20 minuter.
  2. Laxen är godast om den inte är kylskåpskall så ta med fördel fram den någon timme innan servering.
  3. Servera med smaksatt crème fraiche och gärna en grönsallad och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Örtfrittata

(2)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Bowl med sashimilax

(3)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(41)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies