
Varmrökt lax med dillcrème
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 kg potatis
- 500 g varmrökt lax
- 2 dl crème fraiche med dill, vinäger och svartpeppar
- salt
Gör så här
- Skala eventuellt potatisen och koka i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 20 minuter.
- Laxen är godast om den inte är kylskåpskall så ta med fördel fram den någon timme innan servering.
- Servera med smaksatt crème fraiche och gärna en grönsallad och citron.
Liknande recept
Varmrökt lax med dillcrème
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skala eventuellt potatisen och koka i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 20 minuter.
- Laxen är godast om den inte är kylskåpskall så ta med fördel fram den någon timme innan servering.
- Servera med smaksatt crème fraiche och gärna en grönsallad och citron.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!