För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Betyg (1-5):
3 (39 betyg)

Bjud på snabba matiga kycklingmackor till middag!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g tillagad kyckling
  • 4 stora brödskivor, av ljust lantbröd
  • 2 dl hackade soltorkade tomater
  • 1 dl hackade örter
  • 4 dl lagrad riven ost

Gör så här

  1. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kräftan

2012-02-22

Hur många kalorier finns det i varje macka?

Checkbox Coop

2012-02-17

Fyra brödskivor ska det vara.

Anna-Leena Kullingsjö

2012-02-16

I receptet står det 4 brödskivor, men i beskrivningen 8 brödskivor. Vilket är rätt?

Liknande recept

Tortillapizza

(32)

Kyckling med grönkålssallad

(13)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(1)

Thailändsk kycklingwok

(98)

Barnens bästa kycklingnudlar

(25)

Asiatisk kålsallad med kyckling

(6)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(10)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 600 g tillagad kyckling
  • 4 stora brödskivor, av ljust lantbröd
  • 2 dl hackade soltorkade tomater
  • 1 dl hackade örter
  • 4 dl lagrad riven ost

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Betyg (1-5):
3 (39 betyg)

Bjud på snabba matiga kycklingmackor till middag!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kräftan

2012-02-22

Hur många kalorier finns det i varje macka?

Checkbox Coop

2012-02-17

Fyra brödskivor ska det vara.

Anna-Leena Kullingsjö

2012-02-16

I receptet står det 4 brödskivor, men i beskrivningen 8 brödskivor. Vilket är rätt?

Liknande recept

Tortillapizza

(32)

Kyckling med grönkålssallad

(13)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(1)

Thailändsk kycklingwok

(98)

Barnens bästa kycklingnudlar

(25)

Asiatisk kålsallad med kyckling

(6)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(10)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)