För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Varm vit choklad

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Varm choklad som du aldrig sett den förut, förstklassigt god och krämigt vit.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 vaniljstång
  • 5 stjärnanis
  • 3 kanelstänger
  • 1 tsk stötta kardemummafrö
  • 1 liter ekologisk mjölk
  • 100 g vit choklad

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna, lägg i en kastrull. Tillsätt stjärnanis, kanelstänger och kardemumma. Fyll på med mjölken och koka upp. Låt dra cirka 20 minuter.
  2. Sila, häll tillbaka i kastrullen och koka upp mjölken. Tillsätt chokladen delad i bitar och rör om tills den har smält.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm choklad med kanel och vanilj

(13)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 vaniljstång
  • 5 stjärnanis
  • 3 kanelstänger
  • 1 tsk stötta kardemummafrö
  • 1 liter ekologisk mjölk
  • 100 g vit choklad

Varm vit choklad

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Varm choklad som du aldrig sett den förut, förstklassigt god och krämigt vit.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna, lägg i en kastrull. Tillsätt stjärnanis, kanelstänger och kardemumma. Fyll på med mjölken och koka upp. Låt dra cirka 20 minuter.
  2. Sila, häll tillbaka i kastrullen och koka upp mjölken. Tillsätt chokladen delad i bitar och rör om tills den har smält.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm choklad med kanel och vanilj

(13)