Varm vit choklad

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Varm choklad som du aldrig sett den förut, förstklassigt god och krämigt vit.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 1 vaniljstång
  • 5 stjärnanis
  • 3 kanelstänger
  • 1 tsk stötta kardemummafrö
  • 1 liter ekologisk mjölk
  • 100 g vit choklad

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna, lägg i en kastrull. Tillsätt stjärnanis, kanelstänger och kardemumma. Fyll på med mjölken och koka upp. Låt dra cirka 20 minuter.
  2. Sila, häll tillbaka i kastrullen och koka upp mjölken. Tillsätt chokladen delad i bitar och rör om tills den har smält.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm choklad med kanel och vanilj

(13)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 1 vaniljstång
  • 5 stjärnanis
  • 3 kanelstänger
  • 1 tsk stötta kardemummafrö
  • 1 liter ekologisk mjölk
  • 100 g vit choklad

Varm vit choklad

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Varm choklad som du aldrig sett den förut, förstklassigt god och krämigt vit.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna, lägg i en kastrull. Tillsätt stjärnanis, kanelstänger och kardemumma. Fyll på med mjölken och koka upp. Låt dra cirka 20 minuter.
  2. Sila, häll tillbaka i kastrullen och koka upp mjölken. Tillsätt chokladen delad i bitar och rör om tills den har smält.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm choklad med kanel och vanilj

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies