Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Gratinera den matiga smörgåsen i ugnen och ät till mellanmål eller lättare lunch.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 brödskivor, trekornstoast
  • 1 tsk smör
  • Salsa:
  • 2 tomater
  • 0.5 msk grovt hackad kapris
  • 1 msk fint hackad rödlök
  • 2 msk fint hackad färsk basilika
  • 1 dl riven lagrad cheddar
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 krm svartpeppar
  • 0.5 krm salt
  • Servering:
  • 125 g sardiner i tomatsås på burk
  • 0.5 msk olivolja

Gör så här

  1. Dela tomaterna på mitten och gröp ur dem. Skär dem i små tärningar, blanda sedan i övriga ingredienser och smaka av med lite salt och peppar.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Smöra brödskivorna och lägg dem på plåten. Fördela tomatsalsan på de båda bröden.
  3. Rensa sardinerna om det behövs och lägg dem ovanpå salsan. Ringla över tomatsåsen från sardinburken och pensla med lite olivolja. Gratinera i ca 10 minuter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxpasta med rökt lax

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxmacka med gräddkokt grönkål

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Laxsmörgås med avokado och räkor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tonfiskpizza

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Tonfiskmacka

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Makrillsmörgås med potatis och spenat

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Enkel tonfisksallad

Betyg
Betyg
(13)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 brödskivor, trekornstoast
  • 1 tsk smör
  • Salsa:
  • 2 tomater
  • 0.5 msk grovt hackad kapris
  • 1 msk fint hackad rödlök
  • 2 msk fint hackad färsk basilika
  • 1 dl riven lagrad cheddar
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 krm svartpeppar
  • 0.5 krm salt
  • Servering:
  • 125 g sardiner i tomatsås på burk
  • 0.5 msk olivolja

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Gratinera den matiga smörgåsen i ugnen och ät till mellanmål eller lättare lunch.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela tomaterna på mitten och gröp ur dem. Skär dem i små tärningar, blanda sedan i övriga ingredienser och smaka av med lite salt och peppar.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Smöra brödskivorna och lägg dem på plåten. Fördela tomatsalsan på de båda bröden.
  3. Rensa sardinerna om det behövs och lägg dem ovanpå salsan. Ringla över tomatsåsen från sardinburken och pensla med lite olivolja. Gratinera i ca 10 minuter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxpasta med rökt lax

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxmacka med gräddkokt grönkål

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Laxsmörgås med avokado och räkor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tonfiskpizza

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Tonfiskmacka

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Makrillsmörgås med potatis och spenat

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Enkel tonfisksallad

Betyg
Betyg
(13)