För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gratinera den matiga smörgåsen i ugnen och ät till mellanmål eller lättare lunch.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 brödskivor, trekornstoast
  • 1 tsk smör
  • Salsa:
  • 2 tomater
  • 0.5 msk grovt hackad kapris
  • 1 msk fint hackad rödlök
  • 2 msk fint hackad färsk basilika
  • 1 dl riven lagrad cheddar
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 krm svartpeppar
  • 0.5 krm salt
  • Servering:
  • 125 g sardiner i tomatsås på burk
  • 0.5 msk olivolja

Gör så här

  1. Dela tomaterna på mitten och gröp ur dem. Skär dem i små tärningar, blanda sedan i övriga ingredienser och smaka av med lite salt och peppar.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Smöra brödskivorna och lägg dem på plåten. Fördela tomatsalsan på de båda bröden.
  3. Rensa sardinerna om det behövs och lägg dem ovanpå salsan. Ringla över tomatsåsen från sardinburken och pensla med lite olivolja. Gratinera i ca 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkel tonfisksallad

(10)

Laxmacka med gräddkokt grönkål

(4)

Laxpasta med rökt lax

(56)

Makrillsmörgås med potatis och spenat

(0)

Tonfiskmacka

(13)

Laxsmörgås med avokado och räkor

(9)

Tonfiskpizza

(10)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 brödskivor, trekornstoast
  • 1 tsk smör
  • Salsa:
  • 2 tomater
  • 0.5 msk grovt hackad kapris
  • 1 msk fint hackad rödlök
  • 2 msk fint hackad färsk basilika
  • 1 dl riven lagrad cheddar
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 krm svartpeppar
  • 0.5 krm salt
  • Servering:
  • 125 g sardiner i tomatsås på burk
  • 0.5 msk olivolja

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gratinera den matiga smörgåsen i ugnen och ät till mellanmål eller lättare lunch.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela tomaterna på mitten och gröp ur dem. Skär dem i små tärningar, blanda sedan i övriga ingredienser och smaka av med lite salt och peppar.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Smöra brödskivorna och lägg dem på plåten. Fördela tomatsalsan på de båda bröden.
  3. Rensa sardinerna om det behövs och lägg dem ovanpå salsan. Ringla över tomatsåsen från sardinburken och pensla med lite olivolja. Gratinera i ca 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkel tonfisksallad

(10)

Laxmacka med gräddkokt grönkål

(4)

Laxpasta med rökt lax

(56)

Makrillsmörgås med potatis och spenat

(0)

Tonfiskmacka

(13)

Laxsmörgås med avokado och räkor

(9)

Tonfiskpizza

(10)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)