För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Varm morots- och kanelsallad

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Honungskryddade rotsaker att servera som förrätt med grovt bröd till, eller som tillbehör till kött eller fisk.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter vatten
  • 2 kanelstänger
  • 400 g morötter, skurna i ganska tjocka stavar
  • 50 g babyspenat
  • 1 msk honung
  • 2 msk smör
  • 0.5 krm svartpeppar
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Koka upp vatten och kanelstänger i en kastrull. Lägg i morötterna och koka cirka 3 minuter. Lägg i spenaten. Häll av vattnet i ett durkslag.
  2. Häll tillbaka grönsakerna i kastrullen och blanda ner honung, smör, salt och nymald svartpeppar. Blanda om och fräs upp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpapaj

(14)

Quesadillas med avokadoröra

(7)

Caprese på Mastios vis

(2)

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)

Sashimilax med sallad

(8)

Chili- och paprikapotatis

(1)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(20)

Yoghurtsås med mynta

(15)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 liter vatten
  • 2 kanelstänger
  • 400 g morötter, skurna i ganska tjocka stavar
  • 50 g babyspenat
  • 1 msk honung
  • 2 msk smör
  • 0.5 krm svartpeppar
  • 1 krm salt

Varm morots- och kanelsallad

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Honungskryddade rotsaker att servera som förrätt med grovt bröd till, eller som tillbehör till kött eller fisk.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp vatten och kanelstänger i en kastrull. Lägg i morötterna och koka cirka 3 minuter. Lägg i spenaten. Häll av vattnet i ett durkslag.
  2. Häll tillbaka grönsakerna i kastrullen och blanda ner honung, smör, salt och nymald svartpeppar. Blanda om och fräs upp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpapaj

(14)

Quesadillas med avokadoröra

(7)

Caprese på Mastios vis

(2)

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)

Sashimilax med sallad

(8)

Chili- och paprikapotatis

(1)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(20)

Yoghurtsås med mynta

(15)