För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Varm mango med honung och ingefära

Betyg (1-5):
3.15 (27 betyg)

Servera den varma smörstekta mangon med svalkande vaniljglass, toppe verket med nyrostad kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 mango, skalade, i klyftor
  • 1 msk smör
  • 2 tsk riven ingefära
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl rostad kokos
  • 1 folieform

Gör så här

  1. Ställ folieformen på grillen. Smält smöret i formen och tillsätt ingefära och honung. (Eller smält smöret i en stekpanna och tillsätt ingefära och honung.)
  2. Lägg i mangoklyftorna och rör om så att ingefäran och honungen fördelas jämnt. Värm i 5-10 minuter. Strö över kokos.

Servering

Servera med vaniljglass.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



b

2014-07-27

Hej

Liknande recept

Banoffee-paj

(101)

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Marinerade körsbär

(0)

Vit chokladtryffel

(39)

Hallon- och apelsinsemifreddo

(29)

Smördegspizza med mango och apelsin

(3)

Rabarberflarn med frysriven vit choklad

(12)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 mango, skalade, i klyftor
  • 1 msk smör
  • 2 tsk riven ingefära
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl rostad kokos
  • 1 folieform

Varm mango med honung och ingefära

Betyg (1-5):
3.15 (27 betyg)

Servera den varma smörstekta mangon med svalkande vaniljglass, toppe verket med nyrostad kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ställ folieformen på grillen. Smält smöret i formen och tillsätt ingefära och honung. (Eller smält smöret i en stekpanna och tillsätt ingefära och honung.)
  2. Lägg i mangoklyftorna och rör om så att ingefäran och honungen fördelas jämnt. Värm i 5-10 minuter. Strö över kokos.

Servering

Servera med vaniljglass.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



b

2014-07-27

Hej

Liknande recept

Banoffee-paj

(101)

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Marinerade körsbär

(0)

Vit chokladtryffel

(39)

Hallon- och apelsinsemifreddo

(29)

Smördegspizza med mango och apelsin

(3)

Rabarberflarn med frysriven vit choklad

(12)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)