Varm choklad med kanel och vanilj

Betyg (1-5):
3.92 (13 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 2 msk kakao
  • 2 msk socker
  • 1 kanelstång
  • 1 vaniljstång, eller motsvarande mängd vaniljsocker
  • 1 liter mjölk
  • vispad grädde, eventuellt

Gör så här

  1. Blanda kakao, socker, kanelstång, vanilj och mjölk. Värm försiktigt under omrörning.

Servering

Häll på termos eller servera genast, eventuellt med vispad grädde till.

Tips

En vaniljstång motsvarar en tsk vaniljsocker. Du kan också byta ut kakaon till O´boy, uteslut då sockret.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm vit choklad

(5)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 msk kakao
  • 2 msk socker
  • 1 kanelstång
  • 1 vaniljstång, eller motsvarande mängd vaniljsocker
  • 1 liter mjölk
  • vispad grädde, eventuellt

Varm choklad med kanel och vanilj

Betyg (1-5):
3.92 (13 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kakao, socker, kanelstång, vanilj och mjölk. Värm försiktigt under omrörning.

Servering

Häll på termos eller servera genast, eventuellt med vispad grädde till.

Tips

En vaniljstång motsvarar en tsk vaniljsocker. Du kan också byta ut kakaon till O´boy, uteslut då sockret.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm vit choklad

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies