För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Valnötspesto med Västerbottensost och rucola

Betyg (1-5):
3.24 (25 betyg)

Hemlagad pesto till pastan! Går nästan lika snabbt i mixern som att skruva upp ett lock.

Tillagningstid: 10 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl olivolja, eller rapsolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl valnötter
  • 2 dl rucola
  • 1 dl tärnad Västerbottensost
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser i matberedare, servera till pasta eller bröd.
  2. Peston håller tre dagar inplastad i kylen. Den går också bra att frysa in. Då håller den sig i cirka tre veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(78)

Grillade tortillasnibbar med päron och ädelost

(6)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)

Bakad brietårta med pistagenötter, torkad frukt och honung

(26)

Vegopizza på kikärtsbotten

(26)

Nöt- och parmesankex med äpple och getost

(4)

Quinoacroquetter med pistagenötter och getost

(20)

Surdegspizza med carpaccio

(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 dl olivolja, eller rapsolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl valnötter
  • 2 dl rucola
  • 1 dl tärnad Västerbottensost
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Valnötspesto med Västerbottensost och rucola

Betyg (1-5):
3.24 (25 betyg)

Hemlagad pesto till pastan! Går nästan lika snabbt i mixern som att skruva upp ett lock.

Tillagningstid: 10 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser i matberedare, servera till pasta eller bröd.
  2. Peston håller tre dagar inplastad i kylen. Den går också bra att frysa in. Då håller den sig i cirka tre veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(78)

Grillade tortillasnibbar med päron och ädelost

(6)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)

Bakad brietårta med pistagenötter, torkad frukt och honung

(26)

Vegopizza på kikärtsbotten

(26)

Nöt- och parmesankex med äpple och getost

(4)

Quinoacroquetter med pistagenötter och getost

(20)

Surdegspizza med carpaccio

(0)