Utflyktspizza med varm dryck

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En smaskig vegetarisk pizza blir perfekt till promenaden i skogen.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 2.5 dl mellanmjölk
  • 25 g jäst
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 1 tsk honung
  • 1 msk olja
  • Fyllning:
  • 0.75 dl pesto
  • 2 skivade röda paprikor
  • 30 oliver
  • 1 dl strimlad basilika
  • 1 dl riven ost, gärna mozzarella
  • Tillbehör:
  • 5 dl tomatjuice
  • 5 dl grönsaksbuljong

Gör så här

  1. Värm mjölken till 37° och häll den i en bunke. Smula i jästen och rör ut den. Blanda i mjöl, salt, honung och olja och arbeta ihop till en smidig deg. Låt den jäsa övertäckt cirka 30 minuter.
  2. Dela degen i 8 bitar och kavla ut dem till cirka 1 cm tunna, runda kakor. Lägg dem på smord plåt och jäs övertäckta ungefär 15 minuter. Bred pesto på kakorna och lägg på resten av fyllningen. Strö till sist över osten.
  3. Grädda i mitten av ugnen 10 - 15 minuter.
  4. Blanda och värm dryckerna och servera till bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Pizza bianco med broccoli

(4)

Taco med skaldjur

(0)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Zucchinipizza med parmesan

(4)

Pizza med färskost och grönkål

(8)

Surkålscoleslaw med gula russin

(40)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 2.5 dl mellanmjölk
  • 25 g jäst
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 1 tsk honung
  • 1 msk olja
  • Fyllning:
  • 0.75 dl pesto
  • 2 skivade röda paprikor
  • 30 oliver
  • 1 dl strimlad basilika
  • 1 dl riven ost, gärna mozzarella
  • Tillbehör:
  • 5 dl tomatjuice
  • 5 dl grönsaksbuljong

Utflyktspizza med varm dryck

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En smaskig vegetarisk pizza blir perfekt till promenaden i skogen.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm mjölken till 37° och häll den i en bunke. Smula i jästen och rör ut den. Blanda i mjöl, salt, honung och olja och arbeta ihop till en smidig deg. Låt den jäsa övertäckt cirka 30 minuter.
  2. Dela degen i 8 bitar och kavla ut dem till cirka 1 cm tunna, runda kakor. Lägg dem på smord plåt och jäs övertäckta ungefär 15 minuter. Bred pesto på kakorna och lägg på resten av fyllningen. Strö till sist över osten.
  3. Grädda i mitten av ugnen 10 - 15 minuter.
  4. Blanda och värm dryckerna och servera till bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Pizza bianco med broccoli

(4)

Taco med skaldjur

(0)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Zucchinipizza med parmesan

(4)

Pizza med färskost och grönkål

(8)

Surkålscoleslaw med gula russin

(40)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies