Ugnsrostade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.32 (25 betyg)

Från grönsak till godsak!

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1.5 rödlökar, i klyftor
  • 2 skalade vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Dela aubergine och squash på längden och skär i sneda bitar. Kärna ur paprikorna och gör på samma sätt med dem. Lägg ut grönsaker och vitlök i en långpanna med bakplåtspapper och vänd runt dem med oljan.
  2. Krydda med salt och peppar. Baka dem mjuka i ugnen, 25-30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Robert

2012-02-23

Vore bra om ingrediensen Harissa fanns med????

Liknande recept

Spara recept

Grillad spetskål och tofu med kaprisdressing

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Broccolibollar med asiatisk morotsspagettisallad och srirachamajo

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Färsspett med tomatsallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ölmarinad till entrecote

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1.5 rödlökar, i klyftor
  • 2 skalade vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar

Ugnsrostade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.32 (25 betyg)

Från grönsak till godsak!

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela aubergine och squash på längden och skär i sneda bitar. Kärna ur paprikorna och gör på samma sätt med dem. Lägg ut grönsaker och vitlök i en långpanna med bakplåtspapper och vänd runt dem med oljan.
  2. Krydda med salt och peppar. Baka dem mjuka i ugnen, 25-30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Robert

2012-02-23

Vore bra om ingrediensen Harissa fanns med????

Liknande recept

Spara recept

Grillad spetskål och tofu med kaprisdressing

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Broccolibollar med asiatisk morotsspagettisallad och srirachamajo

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Färsspett med tomatsallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ölmarinad till entrecote

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)