Ugnspannkaka och äppelkompott med kardemumma

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.28 (29 betyg)

Avsluta en lättare måltid med ugnspannkaka som är en matig efterrätt.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 dl mjölk
  • 2 dl dinkelmjöl fullkorn eller grahamsmjöl
  • 4 ägg
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Äppelkompott:
  • 4 tärnade äpplen
  • 2 msk råströsocker
  • 2 krm krossade kardemummafrö
  • 1 dl vatten
  • 1 msk citronsaft
  • Servering:
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk citronmeliss

Gör så här

Pannkaka

  1. Vispa ihop ingredienserna till pannkakan till en slät smet. Häll den i en smord långpanna (ca 30 x 40 cm) och grädda i 225 ° i 20-25 minuter.

Äppelkompott

  1. Blanda alla ingredienser till äppelkompotten i en kastrull och koka på svag värme tills äpplena är mjuka, ca 5 minuter.
  2. Servera pannkakan med äppelkompotten och cottage cheese. Strö gärna på lite citronmeliss.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fruktspett med kokos

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Jordgubbssoppa

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pannkakor med frukt och kokos

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bananplättar med kokos

Betyg
Betyg
(16)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 8 dl mjölk
  • 2 dl dinkelmjöl fullkorn eller grahamsmjöl
  • 4 ägg
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Äppelkompott:
  • 4 tärnade äpplen
  • 2 msk råströsocker
  • 2 krm krossade kardemummafrö
  • 1 dl vatten
  • 1 msk citronsaft
  • Servering:
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk citronmeliss

Ugnspannkaka och äppelkompott med kardemumma

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.28 (29 betyg)

Avsluta en lättare måltid med ugnspannkaka som är en matig efterrätt.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Pannkaka

  1. Vispa ihop ingredienserna till pannkakan till en slät smet. Häll den i en smord långpanna (ca 30 x 40 cm) och grädda i 225 ° i 20-25 minuter.

Äppelkompott

  1. Blanda alla ingredienser till äppelkompotten i en kastrull och koka på svag värme tills äpplena är mjuka, ca 5 minuter.
  2. Servera pannkakan med äppelkompotten och cottage cheese. Strö gärna på lite citronmeliss.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fruktspett med kokos

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Jordgubbssoppa

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pannkakor med frukt och kokos

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bananplättar med kokos

Betyg
Betyg
(16)