Ugnskyckling med dijondressade rotfrukter och kryddigt ris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Kycklingklubborna har snabbt vänts med sweet chili och soja innan de ugnsbakas i lugn och ro. Under tiden fixas de dijondressade rotfrukterna till. De får gärna dra en stund för att ta smak. Det kryddiga riset blir färdigt på 2 minuter och sedan är det bara att njuta av den goda maten med familj och goda vänner.

Tillagningstid: 50 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 2 msk japansk soja, Kikkoman
  • 250 g indiskt expressris, Uncle Ben´s, till servering
  • Dijondressade rotfrukter:
  • 2 msk neutral olja
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap, Grey Poupon
  • 0.5 tsk tabasco
  • 1 påse Raw slaw Hackat & Klart (à 300 g)
  • Dryckestips
  • 1664 Kronenbourg Blanc Alkoholfri

Gör så här

  1. Lägg kycklingen i en bunke och häll på sweet chilisås och soja. Rör om ordentligt och lägg kycklingen på en plåt med bakplåtspapper. Salta och tillaga mitt i ugnen ca 45 min.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till dressingen och vänd ner rotfruktsstrimlorna.
  3. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera riset till kycklingen med rotfruktssalladen.

Servering

Toppa med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Majskyckling med rotfruktsrisotto - Coop

(14)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto - Coop

(48)

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney - Coop

(17)

Lotta Lundgren - Kycklingspett med sticky rice - Coop

(59)

Vietnamesiska kycklingspett med rissallad - Coop

(8)

Tandoorikyckling med ris - Coop

(22)

Indonesisk kycklinggryta - Coop

(15)

Klassisk paella - Coop

(11)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 2 msk japansk soja, Kikkoman
  • 250 g indiskt expressris, Uncle Ben´s, till servering
  • Dijondressade rotfrukter:
  • 2 msk neutral olja
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap, Grey Poupon
  • 0.5 tsk tabasco
  • 1 påse Raw slaw Hackat & Klart (à 300 g)
  • Dryckestips
  • 1664 Kronenbourg Blanc Alkoholfri

Ugnskyckling med dijondressade rotfrukter och kryddigt ris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Kycklingklubborna har snabbt vänts med sweet chili och soja innan de ugnsbakas i lugn och ro. Under tiden fixas de dijondressade rotfrukterna till. De får gärna dra en stund för att ta smak. Det kryddiga riset blir färdigt på 2 minuter och sedan är det bara att njuta av den goda maten med familj och goda vänner.

Tillagningstid: 50 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kycklingen i en bunke och häll på sweet chilisås och soja. Rör om ordentligt och lägg kycklingen på en plåt med bakplåtspapper. Salta och tillaga mitt i ugnen ca 45 min.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till dressingen och vänd ner rotfruktsstrimlorna.
  3. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera riset till kycklingen med rotfruktssalladen.

Servering

Toppa med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Majskyckling med rotfruktsrisotto - Coop

(14)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto - Coop

(48)

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney - Coop

(17)

Lotta Lundgren - Kycklingspett med sticky rice - Coop

(59)

Vietnamesiska kycklingspett med rissallad - Coop

(8)

Tandoorikyckling med ris - Coop

(22)

Indonesisk kycklinggryta - Coop

(15)

Klassisk paella - Coop

(11)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies