Ugnsbakade körsbärstomater med kapris och ströbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.67 (3 betyg)

Servera tomaterna med lite oliver och chark före grillningen eller som ett ljuvligt inslag i en plockbuffé. Recept av Fernando Di Luca.

Tillagningstid: 10 min + 2 tim i ugnen
Ugnstemperatur:120°
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g körsbärstomat på kvist
  • 4 msk kapris
  • 4 msk hackad oregano
  • 3 msk ströbröd
  • 4 msk olivolja + 1 msk
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 120°. Dela tomaterna och lägg med snittytan upp i en ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper. Blanda kapris, oregano och ströbröd med 4 msk av olivoljan.
  2. Ringla över resten av oljan på tomaterna och strö över socker, salt och peppar. Skeda på kaprisröran och tillaga mitt i ugnen ca 2 timmar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kålplättar med fetaost och mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Gurksoppa med koriander och chili

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ugnsstekta endiver

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(46)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g körsbärstomat på kvist
  • 4 msk kapris
  • 4 msk hackad oregano
  • 3 msk ströbröd
  • 4 msk olivolja + 1 msk
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk nymald svartpeppar

Ugnsbakade körsbärstomater med kapris och ströbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.67 (3 betyg)

Servera tomaterna med lite oliver och chark före grillningen eller som ett ljuvligt inslag i en plockbuffé. Recept av Fernando Di Luca.

Tillagningstid: 10 min + 2 tim i ugnen
Ugnstemperatur:120°
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 120°. Dela tomaterna och lägg med snittytan upp i en ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper. Blanda kapris, oregano och ströbröd med 4 msk av olivoljan.
  2. Ringla över resten av oljan på tomaterna och strö över socker, salt och peppar. Skeda på kaprisröran och tillaga mitt i ugnen ca 2 timmar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kålplättar med fetaost och mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Gurksoppa med koriander och chili

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ugnsstekta endiver

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(46)