För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg (1-5):
3.45 (20 betyg)

Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g laxfilé, med skinnet kvar
  • matolja
  • salt och peppar
  • Röra:
  • 2 ägg, hårdkokta och hackade
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 avokado, i små bitar
  • 50 g regnbågsrom
  • 1 dl majonnäs
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Rör ihop alla ingredienser till röran i en skål och ställ den kallt. Lägg fisken, eventuellt delad i portionsskålar, med skinnsidan ner i en oljad ugnsform. Salta och peppra. Stek i mitten av ugnen sa 10 minuter.
  2. Servera laxen med kokt potatis, den goda röran, citronklyftor och dill. Extra festligt att toppa med några räkor och en klick regnbågsrom.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



mats

2013-01-27

Riktigt gott

Liknande recept

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

(6)

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(22)

Laxpasta med spenat i ugn

(31)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Spenatfyllda spättafiléer

(10)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(7)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(60)

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

(53)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 600 g laxfilé, med skinnet kvar
  • matolja
  • salt och peppar
  • Röra:
  • 2 ägg, hårdkokta och hackade
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 avokado, i små bitar
  • 50 g regnbågsrom
  • 1 dl majonnäs
  • salt och peppar

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg (1-5):
3.45 (20 betyg)

Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop alla ingredienser till röran i en skål och ställ den kallt. Lägg fisken, eventuellt delad i portionsskålar, med skinnsidan ner i en oljad ugnsform. Salta och peppra. Stek i mitten av ugnen sa 10 minuter.
  2. Servera laxen med kokt potatis, den goda röran, citronklyftor och dill. Extra festligt att toppa med några räkor och en klick regnbågsrom.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



mats

2013-01-27

Riktigt gott

Liknande recept

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

(6)

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(22)

Laxpasta med spenat i ugn

(31)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Spenatfyllda spättafiléer

(10)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(7)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(60)

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

(53)